ΑΡΗΣ

Στην εθνική Βολιβίας ο Νάτσο Γκαρσία

Στην εθνική Βολιβίας ο Νάτσο Γκαρσία
Γκαρσία, Αρης

Στην Εθνική Βολιβίας κλήθηκε ο Νάτσο Γκαρσία, για να αγωνιστεί ενάντια στην Νότιο Αφρική, σε φιλικό που θα διεξαχθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ

Οι κανονιές του Νάτσο Γκαρσία με τον Άρη αντηχούν πέρα από τον Ατλαντικό και ο Βολιβιανός επιθετικός θα ταξιδέψει μαζί με την εθνική της χώρας του στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 28 του μήνα για φιλικό παιχνίδι εναντίον της Νοτίου Αφρικής.
Ο Γκαρσία ήταν ανάμεσα στους εφτά της «λεγεώνας των ξένων», που κάλεσε ο Έρβιν «Πλατινί» Σάντσεζ, ο οποίος εγκωμιάζει τον επιθετικό του Άρη στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του. Ο Σάντσεζ θα είναι στη διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ για το παιχνίδι της 1η Μαρτίου με τον Εργοτέλη στο «Χαριλάου».

Η ομοσπονδία της Βολιβίας θα ενημερώσει τις ομάδες των εφτά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό υπογραμμίζοντας ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ημερομηνία εγκεκριμένη από τη ΦΙΦΑ, για να προλάβει ενδεχόμενο άρνησης των συλλόγων.

Για τον Άρη θα προκύψει πρόβλημα την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αν ο Γκαρσία κληθεί στην εθνική για το ματς με τη Χιλή στις 23 Απριλίου. Στις 24 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ