ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στην... έξοδο ο Καμορανέζι

Στην... έξοδο ο Καμορανέζι
New Image

Η διοίκηση των "μπιανκονέρι" δεν δείχνει διατεθειμένη να τον ικανοποιήσει οικονομικά, και η Ρόμα μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του Μάουρο Καμορανέζι

"Ο Μάουρο είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους μέχρι το 2009 και η διοίκηση θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Φορτουνάτο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορίνο για να συνεχίσει:

"Αυτός δεν θέλει να φτάσει στα χρήματα που παίρνουν οι Μπουφόν, Νέντβεντ, Τρεζεγκέ και Ντελ Πιέρο, Απλώς, δεν θέλει να του συμπεριφέρονται σαν τον μικρότερο αδερφό. Σε σύγκριση με αυτούς ο Καμορανέζι κερδίζει τα μισά".



Θέλει να συνεχίσει στο Καμπιονάτο
Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των διοικούντων και του Ιταλό-Αργεντινού, όμως ο μάνατζέρ του δεν φαίνεται αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

"Οι πλευρές απέχουν πολύ μεταξύ τους, είναι δύσκολο να καταλήξουν σε συμφωνία. Σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, θα επιλέξει την καλύτερη λύση: εμείς επιθυμούμε την Ιταλία για να μην χάσει τη κλήση του απο την εθνική ομάδα, συνεπώς μία εκ των Ρόμα, Ίντερ και Μίλαν.

Η Ίντερ τον ήθελε το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε δεν τον παραχωρούσε η Γιουβέντους. Με τους Μιλανέζους δεν έχουμε καμία επαφή, στη Ρόμα θα πήγαινε με ευχαρίστηση".






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ