ΑΡΗΣ

Στην έξοδο ο Νταμαρλής

Στην έξοδο ο Νταμαρλής
INTIME SPORTS

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το ρόστερ του Άρη ενώ στον Αλέξανδρο Καραγιάννη αναμένεται να του δοθεί ευκαιρία παραμονής του.

Στην πόρτα της εξόδου από το ρόστερ του Άρη βρίσκεται ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής ενώ στον Αλέξανδρο Καραγιάννη αναμένεται να του δοθεί ευκαιρία παραμονής του.

Ο Νταμαρλής ενημερώθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ όπου κλήθηκε ότι δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές που αποτελούνε παρελθόν από το ρόστερ το τελευταίο τρίμηνο να έφθασαν τους 18.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Νταμαρλής συνεχίζει να έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό από την παρουσία του στην ομάδα που λογικά όμως θα το διεκδικήσει μέσω προσφυγής.

Την ίδια ώρα υπήρξε ανατροπή δεδομένων με τον Καραγιάννη που αφού ενημερώθηκε αρχικά ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά τελικά δέχθηκε τηλεφώνημα ότι θα του δοθεί ευκαιρία παραμονής του.

Σήμερα εξάλλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης συνάντηση μεταξύ της διοίκησης με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του συλλόγου, από την οποία προέκυψε συνολικό μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης.

Σε αυτήν εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πάνο Στεφανίδη και τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη έδωσαν το «παρών» οι Ντίνος Κούης, Αλέκος Αλεξιάδης, Γιώργος Ζήνδρος, Αγγελος Σπυρίδων και ο πρόεδρος Γιάννης Βένος.

Όλοι τους εκτός από την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας τους για τη νέα χρονιά συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για το πώς έχει η κατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ