ΑΡΗΣ

Στην έξοδο ο Παπαδόπουλος

Στην έξοδο ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

O Σούλης Παπαδόπουλος θα αποτελέσει -όπως όλα δείχνουν- παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όποιες και αν είναι οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης από την Τρίτη.

Το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του 47χρονου τεχνικού είναι πολύ πιθανό μετά και το 0-0 με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Παπαδόπουλος που με το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του για χθες και σήμερα αναμένει το τι θα γίνει αύριο στο διοικητικό μέτωπο που θα κρίνουνε και το δικό του μέλλον.

Ωστόσο ακόμη και ο ίδιος δείχνει απογοητευμένος αφού εκτός από το 0-0 με τον ΟΦΗ έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών για την εικόνα της ομάδας και κριτικής ακόμη και από παράγοντες της ομάδας.

Για πρώτη φορά δε μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια δεν είπε τίποτα στους ποδοσφαιριστές του δίνοντάς τους απλά το χέρι του και στη συνέχεια κλείστηκε στο γραφείο του. Μάλιστα στο περιβάλλον του δηλώνει έτοιμος να αποδεχτεί την οποιαδήποτε απόφαση προκύψει ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις.

Στην περίπτωση που την σκυτάλη πάρει ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα αποτελέσει παρελθόν και πρώτο φαβορί στην κούρσα ης διαδοχής δείχνει να είναι ο προκάτοχός του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ακόμη πάντως και αν στην Αλκμήνης παραμείνει ο Λάμπρος Σκόρδας υπάρχει για πρώτη φορά σοβαρό ενδεχόμενο να τεθεί θέμα προπονητή με το πιθανότερο

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ