ΑΡΗΣ

Στην FIFA για Παλαθουέλος

Στην FIFA για Παλαθουέλος
Παλαθουέλος

Ο Ισπανός σύμφωνα με το BBC πλήρωσε 300.000 ευρώ για να παίξει στην Χαρτς

Σύμφωνα με το BBC ο Παλαθουέλος θα είναι πλέον παίκτης της Χαρτς αφού πρώτα πλήρωσε 300.000 ευρώ στην ισπανική ομάδα Λα Τόρε στην οποία και ανήκε για να μείνει ελεύθερος, κάτι που αποκάλυψε και ο Πορτογάλος μάνατζερ του Μπαρμπόσα και παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ισπανός.
Ο Παλαθουέλος που όπως είναι γνωστό δεν είναι στην Θεσσαλονίκη φεύγοντας μετέβη στην Αυστρία όπου βρισκόταν εκείνο το διάστημα η Χαρτς για να είχε ένα προσωπικό ραντεβού με τον πρόεδρο των Σκοτσέζων, Βαλερί Ρομανόφ. Το ραντεβού έγινε αλλά υπογραφές δεν έπεσαν κι αυτό γιατί η Χαρτς ζήτησε από τον Ισπανό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Άρη ή την πρώην ομάδα του στην Ισπανία αναφορικά με τα δικαιώματα του. Κάπως έτσι φθάσαμε στο χθες και στη διαφαινόμενη συμφωνία του Παλαθουέλος με την ομάδα της Σκοτίας σύμφωνα με το BBC.

Όσο για τον Άρη; Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τηρούν στάση αναμονής μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Χαρτς. Από την στιγμή εκείνη και μετά η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται να κινηθεί για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της. Στον Άρη υποστηρίζουν ότι έχουν απολύτως τα δικαιώματα του Παλαθουέλος και κατά συνέπεια σε περίπτωση μεταγραφής του θα πρέπει να εισπράξουν αποζημίωση, κάτι που στην περίπτωση της Χαρτς θα πρέπει να γίνει από τους Σκοτσέζους.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν αν δεν συμβεί αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσφύγει στην FIFA θέλοντας να βρει από εκεί το δίκιο της.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ