ΑΡΗΣ

Στην Φυλή για το πρώτο διπλό

Στην Φυλή για το πρώτο διπλό
Άρης

Με 1.400 φιλάθλους του αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη ο Άρης για το πρώτο του διπλό

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε στις 16:00 από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με τους 18 ποδοσφαιριστές που είχε επιλέξει ο Κίκε Ερνάντεθ μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης.
Οι «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού του Άρη πρόκειται για τους: Σηφάκη, Καρατζιοβαλή, Ρονάλντο, Λέμπο, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Νέτο, Καράμπελα, Γκαρσία, Κάλβο, Βιτόλο, Νεμπεγλέρα, Πρίττα, Ζεντίλ, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Βλοντάρτσικ και Κόκε.

Όσο για το πώς προτίθεται να παρατάξει ο Ερνάντεθ το σύνολό του αύριο κόντρα στον Θρασύβουλο; Με 4-4-2 και τον Σηφάκη για ακόμη μία φορά κάτω από τα δοκάρια την στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός του Άρη άφησε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής τον Μάριαν Κέλεμεν.

Στον χώρο της άμυνας το κεντρικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν ο Λέμπο με τον Ρομπέρζ που θα αφήσει το αριστερό άκρο της άμυνας όπου θα βρίσκεται ο Καράμπελας αποτελώντας το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη ενώ στο δεξί θα είναι ο Νέτο.

Όσο για τον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι στα χαφ οι Νεμπεγλέρας με τον Βιτόλο έχοντας στα δεξιά τους ο Χαβίτο και στα αριστερά τους ο Ρεγκέιρο.

Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο του Άρη αύριο στην Φυλή θα αποτελέσουν ο Κόκε με τον Βλοντάρτσικ. Ο Ερνάντεθ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Ισπανό επιθετικό στις αρχές της εβδομάδας φρόντισε να «ντοπάρει» και τον Πολωνό που θα αποτελέσει με την σειρά του το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ