ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Ισπανία ο Όγιος

Στην Ισπανία ο Όγιος
ΟΓΙΟΣ

Στην Ισπανία θα βρεθεί ο προπονητής του Ατρόμητου για μετεγγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Ο Νοτιοαμερικανός προπονητής έχει ήδη κάνει επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η παρουσία του στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, σημαίνει ότι θα επιδιώξει την ολοκλήρωση των μετεγγραφών.
Στόχος είναι η απόκτηση ενός μέσου αλλά και ενός αριστερού μπακ και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται περισσότερα μετά τις επαφές που θα έχει ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο προπονητής του Ατρόμητου αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ανοιχτό είναι πάντως και το θέμα της απόκτησης δεύτερου τερματοφύλακα καθώς η διοίκηση προσανατολίζεται να παραχωρηθεί δανεικός ο Ανδριόλας.

Σε σεμινάριο προπονητών ο Αργεντινός

Πρόταση από τον Πανδωδεκανήσιο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών δέχθηκε ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο νέος προπονητής του Ατρόμητου αποδέχθηκε την πρόταση για να διδάξει στο σεμινάριο που διοργανώνει ο σύνδεσμος από 22 ως 24 Ιουνίου στη Ρόδο.

*Ομαλά κύλησε η μεταχειρουργική πορεία του Βασίλη Αλεξούδη, ο οποίος επέστρεψε πλέον στο σπίτι του. Ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Ατρόμητου είναι πολύ καλά στην υγεία του έπειτα από την εγχείρηση αορτής θώρακος στην οποία υποβλήθηκε και θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία της ομάδας.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ