ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός"

"Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός"
Αναστοπουλος

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο SPORT 24 για την χαρά του που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΣΦΠ

Ο Νίκος Αναστόπουλος, πρωτομάστορας της εκπληκτικής ομάδας των Ιωαννίνων, δεν κρύβει μιλώντας στο SPORT 24 τη χαρά του που θα βρεθεί και πάλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία καταξιώθηκε αλλά και πρόσφερε τόσα πολλά.

Μπορεί χθες ο Γιώργος Σαϊτιώτης να είχε ζητήσει τον ΠΑΟΚ μέσω του SPORT 24 αλλά η κληρωτίδα έκανε το χατήρι του κόουτς.

"Δεν κρύβω ότι χαίρομαι που θα ξαναδώ τόσους φίλους και θα παίξουμε με την ομάδα της καρδιάς μου. Η σχέση μου με τους φίλους του Ολυμπιακού ήταν είναι και θα είναι πάντα ιδιαίτερη. Ομως να είστε σίγουροι ότι δεν θα περιοριστούμε να ζητήσουμε αυτόγραφα και να περιμένουμε να αλλάξουμε φανέλες στο τέλος. Θα διεκδικήσουμε το ποσοστό που μας αναλογεί χωρίς να πετάμε βέβαια στα σύννεφα. Ξέρουμε με ποιόν κληρωθήκαμε" λεει ο Νίκος Αναστόπουλος που θα βρεθεί και αντιμέτωπος με τον διόσκουρο και συμπαίκτη του στους "ερυθρόλευκους" Τάκη Λεμονή.

Μέχρι στιγμής τα Γιάννενα αποτελούν την μεγαλύτερη έκπληξη διαρκείας της διοργάνωσης αλλά ο τεχνικός τους δεν παρασύρεται: "Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και όχι το κύπελλο, γι’ αυτό και στη B’ εθνική έχουμε περισσότερο άγχος και νικάμε με περισσότερο κόπο. Ομως αυτή η ομάδα είναι για τα δύσκολα και έχω ξαναπεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια. Νομίζω με τις καθαρές προκρίσεις και κυρίως τις εμφανίσεις μας κόντρα στις ομάδες της α’ εθνικής, έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να είμαστε και εμείς μέλος του κλάμπ των μεγάλων".

Οι παίκτες του πάντως παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους και όπως λεει ο Αναστό: "Αυτό είναι και το μυστικό μας. Τα παιδιά σε καμιά περίπτωση δεν καβάλησαν καλάμι και σε κάθε ματς μπαίνουν με το ίδιο πάθος και στόχο. Από τους πιο έμπειρους, μέχρι τους νεώτερους όπως είδατε τον Κασναφέρη που έχει πολύ καλά στοιχεία και το δείχνει. Δουλεύουν όλοι σκληρά και πιστεύω ότι στο φινάλε θα ανταμειφθούν με την άνοδο".

Καταλήγοντας του ζητάμε και ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της A’ εθνικής και ο έμπειρος κόουτς δεν χρειάζεται καν να σκεφτεί: "Μόνο αν αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο ότι έχει μια διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών, αλλά βάση της εικόνας που έχουμε δει ως τώρα, διαθέτει με διαφορά την καλύτερη ομάδα".

Ραντεβού στο Καραϊσκάκη λοιπόν (μετά φυσικά από το πρώτο παιχνίδι στην Ηπειρο) όπου αναμένεται για μια ακόμα φορά ο διάσημος κοντός με το μουστάκι να γνωρίσει την αποθέωση, όπως γινόταν και όταν σκόραρε με εκείνα τα εκπληκτικά ανάποδα ψαλίδια του.











TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ