ΑΕΚ

Στην Καβάλα με το μυαλό στον… Ατρόμητο!

Στην Καβάλα με το μυαλό στον… Ατρόμητο!
INTIME SPORTS

Εννέα βασικούς ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής ο Έβαλντ Λίνεν ενόψει του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Καβάλα. Ο Γερμανός τεχνικός δίνει ευκαιρίες σε παίκτες "εξαφανισμένους" και ξεκουράζει άλλους που έχουν επιβαρυνθεί.

Η ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό ήταν ένα σοκ από κάθε άποψη. Για τον προπονητή της ΑΕΚ μεγαλύτερη σημασία από το αρνητικό αποτέλεσμα είχαν η τραγική εικόνα της ομάδας και το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της εμφάνισαν σημάδια κόπωσης.

Γι αυτό και επέλεξε να αφήσει αρκετούς εκ των βασικών στην Αθήνα παρά να τους φορτώσει με ένα έξτρα 90λεπτό και ακόμα ένα ταξίδι. Για τον Λίνεν το αυριανό ματς Κυπέλλου απέναντι στην Καβάλα είναι μικρής σημασίας εν συγκρίσει με το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Καβάλα δίχως τους Αρκούδα, Κουτρουμπή, Κοντοέ, Κοτσαρίδη, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο, Φούντα και Κωνσταντόπουλο οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς της Κομοτηνής. Εκτός μάχης τέθηκε επίσης ο τραυματίας Λαγός.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γιάγκο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φέτσης, Αγκιρίμπα, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Γροντής, Τσούπρος, Κουρέλλας, Τσουκαλάς.

Μία πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι ο Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, στο Γιάγκο, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Ρίκκα, Γροντής, Παπαδημητρίου, Σταματής και Κατίδης. Σε αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν μετά από καιρό και οι ταλαντούχοι Νικολιάς και Κουρέλλας οι οποίοι στην εποχή-Λίνεν είναι "εξαφανισμένοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ