ΑΡΗΣ

Στην Κέρκυρα ο Ερνάντεθ

Στην Κέρκυρα ο Ερνάντεθ
Ερνάντεθ

Συνεπής ήταν στο ραντεβού του με το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, ο διάδοχος του Γκιγιέρμο Όγιος και νέος τεχνικός του Άρη Κίκε Ερνάντεθ

Ο 48χρονος Ισπανός τεχνικός αφίχθη το απόγευμα στην Αθήνα περίπου στις 18:30 και από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αναχώρησε μετά από λίγα λεπτά για την Κέρκυρα εκεί όπου τον υποδέχθηκαν σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με επικεφαλή τον πρόεδρό της, Λάμπρο Σκόρδα.
Ο Ερνάντεθ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα και εν συνεχεία ακόμα και την Δευτέρα δεν αποκλείεται να πιάσει δουλειά, με την συμφωνία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι τουλάχιστον για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις αφού πάτησε το πόδι του στην Κέρκυρα ο Κίκε Ερνάντεθ τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την προπονητική μου καριέρα στον Άρη, μια ομάδα που είναι γνωστή στην Ισπανία".

Όσον αφορά τον ίδιο ο Ερνάντεθ τόνισε: "Ήρθα με στόχο να δουλέψω σκληρά και αυτό θα κάνω". Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μαζί του ήρθε στην Ελλάδα και την Κέρκυρα ο βοηθός του Πέντρο Γκομάρ τον οποίο είχε και στην Κόρντομπα.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ