ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στην κορυφή της λίστας ο Κασάνο

Στην κορυφή της λίστας ο Κασάνο
Αντόνιο Κασάνο

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Αντόνιο Κασάνο

Οι "μπιανκονέρι" αναζητούν ένα παίκτη που θα μπορέσει να ανεβάσει ακόμα ένα σκαλοπάτι το επίπεδο του συλλόγου και ο Κασάνο φαίνεται να είναι ο "εκλεκτός", σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".
Ωστόσο εάν πρόκειται να αποκτηθεί τότε είναι βέβαιο ότι οι διοικούντες το σύλλογο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ή ακόμα καλύτερα να επαναπροσδιορίσουν τη θέση του "αρχηγού", Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Το συμβόλαιο του 34χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2010 και ο διεθνής άσος επιθυμεί να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας προκειμένου να δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010.

Πιθανή άφιξη του Κασάνο στο Τορίνο είναι σίγουρο ότι θα θέσει σε... κίνδυνο την θέση του Ντελ Πιέρο στην ενδεκάδα. Όμως όπως και στην περίπτωση του "Άλεξ" και τη θέση του στην εθνική Ιταλίας, έτσι και ο Κασάνο πρέπει να "σχεδιάσει" προσεκτικά την επόμενη (μεταγραφική) κίνησή του ώστε ο Μαρσέλο Λίπι να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ιταλίας, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι οι πιθανότητες για τον Κασάνο να κερδίσει μία θέση στην "σκουάντρα ατζούρα" εξαρτώνται από την εξέλιξή του σε συλλογικό επίπεδο. Με αυτό εννούσε ότι ο βραχύσωμος άσος θα πρέπει να παίξει σε ένα σπουδαίο σύλλογο που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Μίλαν.

Η "Γηραιά Κυρία" επίσης εξετάζει άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, στην περίπτωση που δεν καταφέρει να επιτύχει συμφωνία με τον άσο της Σαμπντόρια. Ο λόγος για τους Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια), Ντιέγκο (Βέρντερ Βρέμης), Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι) και Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Ουντινέζε).








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ