ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην "Κυρία" της Κύπρου ο Μάντζιος

Στην "Κυρία" της Κύπρου ο Μάντζιος
Μάντζιος, Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη "τελειώνει" του Μάντζιου που θεωρείται παίκτης της Ανόρθωσης. OK o Σισέ, εκτός ο Ρούκα(v)

Πρωτοχρονιά στην Κύπρο θα κάνει όπως δείχνουν οι εξελίξεις ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο διεθνής επιθετικός των "πράσινων" συμφώνησε σε όλα με την Ανόρθωση και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού και του συλλόγου της Αμμοχώστου για την συμφωνία, κάτι που αναμένεται να συμβεί τελικά την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 26χρονου άσου στην Κύπρο και την "Κυρία". Με όσα προκύπτουν και από τα ΜΜΕ της Κύπρου ο επιθετικός του Παναθηναϊκού παραχωρείται στην Ανόρθωση με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι με την οψιόν να ορίζεται σε ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο εκπρόσωπός του είχαν μία πρώτη συνάντηση με άνθρωπο της Ανόρθωσης και μετά τα όσα συζητήθηκαν υπήρξε καταρχήν συμφωνία. Ο διεθνής άσος αφού ενημέρωσε την ομάδα του περιμένει το οριστικό της "ΟΚ" προς τους Κύπριους προκειμένου και ο ίδιος να βάλει τις τελικές του υπογραφές.

Σε ότι αφορά την συμφωνία (δανεισμός για 6 μήνες με την οψιόν) το "τριφύλλι" είναι πολύ πιθανό να βάλει και ρήτρα για τη μεταγραφή του διεθνή άσου σε άλλη ελληνική ομάδα. Παράλληλα πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μικρό ποσό που δεν αποκλείεται να δώσει η διοίκηση της "Κυρίας" για τον 6μηνο δανεισμό του Ελληνα επιθετικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε πέρσι αντίπαλος της Ανόρθωσης στο ματς του ΟΑΚΑ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα φημολογείται από την "Μεγαλόνησο" πως η διοίκηση της Κυπριακής ομάδας ασχολείται έντονα και με την περίπτωση του έτερου "πράσινου" Σίλβα Κλέιτον.

Η "σφήνα" της Ομόνοιας

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ και από την Μεγαλόνησο, λίγο μετά την πρώτη επαφή του Μάντζιου με τον εκπρόσωπο της Ανόρθωσης, τον διεθνή άσο φέρεται να προσέγγισαν τηλεφωνικά άνθρωποι μιας άλλης ομάδας από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Ομόνοια που πριν περίπου 20 μέρες είχε ξαναδείξει "ζεστή" για τον παίκτη, στην είδηση της επαφής με την Ανόρθωση θέλησε να μπει "σφήνα" με τον 26χρονο ωστόσο παίκτη να δηλώνει, πως ή θα πάει στην Ανόρθωση ή θα παραμείνει στην Ελλάδα, ξακαθαρίζοντας έτσι την θέση του.

Δεν πήγε στην προπόνηση

Ο 26χρονος επιθετικός του "τριφυλλιού" δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι σε συνεχή επαφή με τους διοικούντες της "Κυρίας" για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Κυπριακή ομάδα θέλει να πληρώσει μόνο το συμβόλαιο του διεθνή φορ και να συζητήσει για τα υπόλοιπα το καλοκαίρι ενώ οι "πράσινοι" θέλουν προκαταβολή τώρα και συμφωνία για την οψιόν. Σε ότι αφορά την πρόταση στον 26χρονο επιθετικό αυτή φέρεται ν' αγγίζει τα 800.000 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο, με σπίτι και αυτοκίνητο.

"Καλοβλέπουν" Κλέιτον στο Ντουμπάι

Ενδιαφέρον από το Ντουμπάι και πιο συγκεκριμένα την Αλ Νασάρ φέρεται να υπάρχει για τον δανεισμό του Σίλβα Κλέιτον, για τους επόμενους έξι μήνες.

Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την Αλ Νασάρ ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του "τριφυλλιού" έχουν επιδείξει και η Κοπεγχάγη ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν από την Κύπρο, η Ανόρθωση και η Ομόνοια.

Μέσα ο Σισέ, εκτός ο "Ρούκα"

Στον Παναθηναϊκό εκτός από τις μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν και οι αγωνιστικές. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Νίκος Νιόπλιας είχε στην διάθεσή του τον Τζιμπρίλ Σισέ ωστόσο αντιμετώπισε και πάλι μια απουσία, στην διάρκειά της. Αυτή του Αντε Ρουκάβινα, με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό να έχει ενοχλήσεις στην αριστερή λαγονοκνημιαία ταινία και έκανε θεραπεία μέχρι το τέλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεϊταρίδης και Μαρίνος. Οπως έχουμε προαναφέρει ο Βαγγέλης Μάντζιος απουσίασε από την προπόνηση με άδεια προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Ανόρθωση.

Το γκολ του Μάντζιου στην Βρέμη και οι πανηγυρισμοί






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ