ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην λίστα και ο Κουσέν

Στην λίστα και ο Κουσέν
Ρομέρο, Κουσίν, Παναθηναϊκός, Λανς

Τον 30χρονο επιθετικό της Λανς, Ντανιέλ Κουσέν στέλνουν στο "τριφύλλι" οι Γάλλοι. "Πρέπει να γυρίσω σελίδα" λέει ο ίδιος

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν θέλει να μετακομίσει σε άλλη ομάδα και να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και σύμφωνα με τα λεγομενά του δεν τον ενδιαφέρει αν η Λανς δεν έχει και τον Ντιντάν, πλέον:
" Πρέπει να γυρίσω σελίδα αφού νιώθω πως όσο παραμένω στην ομάδα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης του ήδη τεταμένου κλίματος που υπάρχει κατά του εαυτού μου. Δεν θέλω να συνεχίσω να ζω υπό αυτές τις συνθήκες, ελπίζω να βρεθεί μία λύση σύντομα και να αποχωρήσω με φιλικό τρόπο από την ομάδα.

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα εάν οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν μπορούν να βρουν κάποιον άλλον επιθετικό για το ρόστερ της ομάδας.





Είναι πολύ πιθανό να μην με αφήσουν να φύγω από την ομάδα. Δεν νομίζω όμως πως είναι σωστό να πληρώσω εγώ τις συνέπειες της μεταγραφικής απραγίας του συλλόγου μου, πρέπει να με σεβαστούν και να καταλάβουν την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκομαι", τόνισε ο Ντανιέλ Κουσέν.

Θέλει Ισπανία ή Αγγλία

Στο συγκεκριμένο άθρο δίνεται και η επιθυμία του Κουσέν ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα. Ομως ενδιαφέρουσες προτάσεις έχουν φτάσει στο μάνατζερ του και από ομάδες άλλων πρωταθλημάτων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Μελανό σημείο στην υπόθεση η τιμή του παίκτη από το Γκαμπόν, ο οποίος κοστολογείται στα 4 εκ. ευρώ. που θα πρέπει να καταβάλει όποιος αποφασίσει να τον αποκτήσει.

Μάρτελ: "Εχει συμβόλαιο..."

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Γερβές Μαρτέλ, υποστηρίζει σε δηλώσεις του πως ο Κουσέν έχει συμβόλαιο: " Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή μας. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και του συστήνω να είναι πιο υπομονετικός".

Το who is who του Κουσέν

Ο Κουσέν είναι 30 ετών (02 Φεβρουαρίου 1977) με ύψος 1.87εκ. και κατάγεται από την Γκαμπόν. Έχει 14 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, με έξι γκολ και έχει γαλλική υπηκοότητα.

Στους Λανσουά μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2004, από την Λε Μαν και μέχρι τώρα έχει 100 εμφανίσεις με 26 γκολ.

Σενάρια και πάλι για Μπουμσόνγκ

Εκτός από τον Ντανιέλ Κουσέν, οι Γάλλοι επανέφεραν και πάλι το όνομα του Ζαν Αλαίν Μπουμσόνγκ στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα μετά από περίπου δύο εβδομάδες γαλλικό δημοσίευμα ανέφερε και πάλι το όνομα του ελληνικού συλλόγου στις υποψήφιες ομάδες γαι την απόκτηση του παίκτη της Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Γάλλος αμυντικός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ των οποίων η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Παναθηναϊκός και η Χέρτα. Η υπόθεση φυγής του Μπουμσόνγκ από την "Μεγάλη Κυρία" συνδιάζεται με το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Νέος προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟ


Η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Βαγγέλης Σάμιος θα είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών των "πρασίνων".

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Σάμιο Ευάγγελο στην θέση του προπονητή ακαδημιών" ανέφερε η λιτή ανακοίνωσε της ΠΑΕ.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ