ΑΡΗΣ

Στην λίστα και ο Ούγγρος Βαντόζ

Στην λίστα και ο Ούγγρος Βαντόζ
INTIME SPORTS

Κι ενώ αυτό που προέχει είναι η επιβίωση του Άρη ο Μάκης Κατσαβάκης στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη εξετάζει τους Κριστιάν Βαντόζ και Νίκο Κατσικοκέρη

Οι περιπτώσεις των Κριστιάν Βαντόζ και Νίκου Κατσικοκέρη είναι τα δύο νέα ονόματα που απασχολούν τον Μάκη Κατσαβάκη για την ενίσχυση του Άρη στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Εκτός του Βαντόζ για την μεσαία γραμμή στα υπόψη του Σερραίου τεχνικού του Άρη είναι και ο Πορτογάλος Κούρτο ενώ για την επίθεση εκτός του Κατσικοκέρη βασική επιλογή παραμένει πάντα ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο 27χρονος διεθνής Ούγγρος Βαντούζ αγωνίστηκε πέρσι στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με την Ναϊμέγκεν και μάλιστα ήταν από τα βασικά της στελέχη με 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στα υπέρ του Βαντόζ ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ως αμυντικό χαφ αλλά και σε ένα πιο δημιουργικό λόγο βοηθώντας και μεσοεπιθετικά.

Εκτός πάντως των Κούρτο και Βαντούζ στον Άρη εξετάζουν και μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής που είχε διατελέσει διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

O Άρης και στα έξι παιχνίδια που έδωσε στο εξωτερικό και σε αυτό του Κλεάνθης Βικελίδης έδειξε ότι πατάει καλά μεσοαμυντικά, αλλά έχει αρκετές αδυναμίες μεσοεπιθετικά και κυρίως επιθετικά.

Κι όσο για τον χώρο της ενίσχυσης της επίθεσης του Άρη ο Χαριστέας στο χθεσινό τηλεφώνημα που δέχθηκε φέρεται να ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι μεθαύριο Δευτέρα.

Όσο για τον Κατσικοκέρη, που σε αντίθεση με τον Χαριστέα δεν είναι ελεύθερος, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη όπου και ανήκει και την ύπαρξη οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Στα συν του Κατσικοκέρη είναι το γεγονός ότι δεν λογίζεται σε περίπτωση που αποκτηθεί ως μία από τις δύο μεταγραφές που απομένουν για την ΠΑΕ Άρης άνω των 24 ετών καθώς είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1988.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ