ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην λίστα της Ρεάλ ο Νίνης

Στην λίστα της Ρεάλ ο Νίνης
Νίνης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "As" o Νίνης παρακολουθείται στενά από την Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "As" o 16χρονος άσος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της "Βασίλισσας της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης που παρακολουθεί την εξέλιξη του από κοντά.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο γεγονός πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βίκτορ Μουνιόθ έχει καθιερώσει τον Σωτήρη Νίνη στην ενδεκάδα των "πρασίνων" αλλά και το ότι στην Ελλάδα τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Λιονέλ Μέσι.

Επίσης τονίζεται ότι αρνήθηκε να αγωνιστεί στην Εθνική Αλβανίας καθώς επιθυμία του είναι να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Τέλος επισημαίνεται ότ ο νεαρός άσος παρακολουθείται ήδη από την Ρόμα και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντανιέλε Πράντε.

Αποκάλυψη από Κάμπος

Και όλα αυτά την ώρα που ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Πάουλο Κάμπος ο οποίος στο παρελθόν βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Ταχυδρόμος" υποστήριξε ότι ήδη έχει μιλήσει στους ιθύνοντες της "Βασίλισσας", για να παρακολουθήσουν τον νεαρό άσο του "τριφυλλιού"." Εγώ πάντως τηλεφώνησα στην Ρεάλ Μαδρίτης για να έρθουν να τον δουν από κοντά", ανέφερε χαρακτηριστικά.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ