ΠΑΟΚ

Στην μεταγραφική λίστα ο Κωνσταντόπουλος

Στην μεταγραφική λίστα ο Κωνσταντόπουλος
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ έχει στα υπ' όψιν του τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των Σαλπιγγίδη και Κρέσιτς για τους παίκτες τους.

Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport.

Το σχετικό δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει πως..."τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή κουβέντα από την πλευρά του ΠΑΟΚ για απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα της ΑΕΚ, δεδομένου πως δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους κίτρινους της Αθήνας.

Όμως, όπως και σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης έτσι και στον 'Dimi', οφείλεται ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό από το συνολικό που έπρεπε να είχε λάβει βάσει του συμβολαίου του, με πολύ πιθανό να μοιάζει το ενδεχόμενο για μαζικές προσφυγές κατά της ΑΕΚ.

Εφόσον λοιπόν συμβεί αυτό και παράλληλα έρθει συμφέρουσα πρόταση για παραχώρηση του Κρέσιτς, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί προς τον έμπειρο τερματοφύλακα, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά στη φετινή Σούπερ Λίγκα παρά τον τραυματισμό του.

Επιπλέον, το κασέ του είναι βατό για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ που σχεδιάζει η νέα 'τριανδρία' του συλλόγου, ενώ τον δικό του ρόλο ενδέχεται να παίξει και το ότι ο Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα κάτω από τα δοκάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Αμπελόκηπων".

"Καμία πρόταση για Σαλπιγγίδη"

Για το αν έχει κάποια πρόταση για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μίλησε στα Σπορ του Βορρά, ο ατζέντης του, Βαγγέλης Αγγελής. " Δεν υπάρχει καμία πρόταση αυτή τη στιγμή. Ο Δημήτρης πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση με την εθνική ομάδα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, κέρδισε το πέναλτι και σημείωσε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε. Ο Δημήτρης σε μεγάλες διοργανώσεις δείχνει την αξία του, θα το επαναλάβω δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση". Για τα σενάρια περί... Κίνας, ανέφερε: "Ο Δημήτρης θα πάει στην Κίνα, μόνο για να γυρίσει ταινία με τον... Τσάκι Τσάν, για κανέναν άλλο λόγο".

"Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς"

Ακόμη ο εκπρόσωπος του Ντάριο Κρέσιτς, Mάριos Nες, σχετικά με το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κροάτη, τόνισε στα στα Σπορ του Βορρά πως " πράγματι έχουμε δεχθεί πρόταση αηό την κυπριακή ομάδα που είναι δελεαστική. Ομως, οφείλω να διευκρινίσω πως ο Ντάριο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα και θέλει να τιμήσει αυτό το συμβόλαιο και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ".

Πώς αντιμετωπίζουν τον 17χρονο Κώστα Παναγιωτούδη ο Γιώργος Δώνης και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ