ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην Μπάρτσα ο Αρσάβιν!

Στην Μπάρτσα ο Αρσάβιν!
New Image

Ο Αντρέι Αρσάβιν αποκάλυψε ότι από το καλοκαίρι θα είναι παίχτης της Μπάρτσα μαζί με τον Γκαέλ Κλισί

Ο Νταβίντ Βίγια έχει ήδη κλείσει θέση στο "Καμπ Νόου" σύμφωνα με την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών. Μαζί του θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και ο Αντρέι Αρσάβιν όπως δήλωσε ο ίδιος στο "People".
"Θα πάω στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην Ισπανία και την καλύτερη ομάδα του κόσμου . Στη Βαρκελώνη ήταν λίγο δύσπιστοι για μένα επειδή αγωνιζόμουν στη Ρωσία, αλλά τους απέδειξα ότι μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ποδοσφαιριστής.

"Θέλω να παίξω στην κορυφαία ομάδα, η οποία προσπαθεί να κερδίσει σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Θέλω να φορέσω τη φανέλα της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ", συμπλήρωσε ο ο Αρσάβιν ο οποίος στη συνέχεια έστειλε στους Καταλανούς και τον Γκαέλ Κλισί: "Ξέρω πως θέλει και αυτός να παίξει στην Μπαρτσελόνα, όπου θα βοηθήσει αφού δουλεύει πολύ και βελτιώνεται συνεχώς" .

Βίγια, Αρσάβιν και Κλισί στο "Καμπ Νόου" για αρχή και τα εκατομμύρια των φίλων των "μπλαουγκράνα" θα περιμένουν στη συνέχεια και το... δωράκι του νέου προέδρου ο οποίος θα εκλεγεί στις 13/6.

Απολαύστε ζωντανά την Primera Division από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τρίτη 04/05 στις 21.00 Χετάφε-Σπόρτινγκ Χιχόν, στις 23.00 Βαλένθια-Χερέθ, την Τετάρτη 05/05 στις 21:00 Ράθινγκ Σανταντέρ-Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ και την Κυριακή 09/05 στις 18.00 Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα.










TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ