ΑΡΗΣ

Στην Ομόνοια ο Βαϊσχάιμερ

Στην Ομόνοια ο Βαϊσχάιμερ
Νασιμέντο

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ μετά την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στην Κύπρο και την Ομόνοια του Γιάννη Μαντζουράκη

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Βαϊσχάιμερ: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Γκιγέρμε Βαισχάιμερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Στα αγωνιστικά στον Άρη ξεκίνησε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό με τον Κίκε Ερνάντεθ να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
Από την πλευρά του ο Άλεξ Πέρεθ που το Σάββατο έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Άρη απέναντι στο Αιγάλεω και χθες μαζί με τον Ααρόν Εσκουντέρο είχαν τα γενέθλιά τους σε δηλώσεις του τόνισε: "Σίγουρα θα μπορούσα να είχα πετύχει το γκολ στην φάση του δοκαριού, όπου όμως ήμουν άτυχος.

Δεν πειράζει όμως. Έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να σκοράρω εκεί και να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.
Η αντιμετώπιση που έχω είναι φοβερή από όλους".


Όσο τέλος για τον κόσμο του Άρη ο Ισπανός επιθετικός είπε: "Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα με ιδιαίτερη θερμότητα και αυτό είναι πολύ καλό για τους παίκτες. Ελπίζω όλα να εξελιχθούν ομαλά και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε για φέτος και να βγούμε στο κύπελλο UEFA".

Όσο για τον Κώστα Χαλκιά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Άρη τόνισε: "Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη απέναντι στο Αιγάλεω αφού είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο που μας επέτρεψε να παίξουμε με σβηστές μηχανές στο δεύτερο. Το σημαντικό είναι ότι και ο κόσμος μας ευχαριστήθηκε τη νίκη και πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Ιωνικό".

Τέλος ο Ευθύμης Κουλουχέρης αναφερόμενος στον τραυματισμό του είπε: «Δεν είναι κάτι το σοβαρό», ενώ για τη νίκη επί του Αιγάλεω: "Για μας ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό αφού είχαμε βάλει ως στόχο τις δύο νίκες με Αιγάλεω και Ιωνικό ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε τη νίκη ώστε να μας βοηθήσει και ψυχολογικά και για τον κόσμο μας".

Τέσσερις κάρτες Κόκε και Κολτσίδας

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν ο Σέρχιο Κόκε και ο Γιώργος Κολτσίδας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Ο Σέρχιο Κόκε θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Γιώργος Κολτσίδας δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή εναντίον του Ιωνικού.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ