ΠΑΟΚ

Στην ώρα του ο Σορλέν

Στην ώρα του ο Σορλέν
Σορλέν

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γάλλος μέσος Ολιβιέ Σορλέν. Για δοκιμή στον ΠΑΟΚ και ο Αχμέτ Αμπού Μοσλέμ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Σορλέν της ¬¬¬Ρεν όσο και με την γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ακολούθως να υπάρξει οψιόν αγοράς του.
Ο Σορλέν είναι να περάσει αύριο το πρωί (27/12) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως από εβδομάδα αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή του με τις υπογραφές για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια ο 29χρονος Γάλλος μέσος αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στο πρώτο ραντεβού του Φερνάντο Σάντος με τους παίκτες μετά την άδεια των Χριστουγέννων στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ένα ραντεβού με το οποίο θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2009 και παράλληλα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το αν από αυτό κιόλας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Σορλέν είναι κάτι που θα το αποφασίσει και μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας.

Ο Σορλέν πάντως στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" λίγο μετά την άφιξή του επισήμανε ότι: " Για μένα η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση. Έτσι το βλέπω και θέλω να κάνω μία νέα αρχή", τόνισε ο 29χρονος Γάλλος που με τον ερχομό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων στην καριέρα του.

Κι όσο για τον ΠΑΟΚ; Ο Σορλέν δήλωσε πως: " Φρόντισα να συλλέξω πληροφορίες από το ίντερνετ. Γνωρίζω ότι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του", ενώ δεν έκρυψε πως γνωρίζει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Έφερε για δοκιμή τον Αιγύπτιο Αμπού
Μία ώρα πριν από την άφιξη του Σορλέν στην Θεσσαλονίκη είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ο Αχμέτ Αμπού Μοσλέμ. Πρόκειται για 27χρονο διεθνή αριστεροπόδαρο Αιγύπτιο που ανήκει στο δυναμικό της γαλλικής Στρασμπούρ από το 2005. Ο Αμπού αναμένεται να δοκιμαστεί τις επόμενος μέρες από τον Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που θα αποφασίσει ή όχι την απόκτησή του.

Αφήνει Κουλιμπάλι, πάει για Βραζιλιάνο
Όσο για τον Κουλιμπάλι; Πληροφορίες από την Γερμανία μπορεί να κάνουν λόγο ότι έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ ωστόσο όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ δεν φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που είχαν έρθει μαζί του για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη στραφεί σε Βραζιλιάνο μέσο. Εξελίξεις μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μετά τις γιορτές ο Τραορέ
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά τις γιορτές αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ο 17χρονος Μουσά Τραορέ. Στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την εξασφάλιση βίζας για τον διεθνή με την Εθνική Νέων της Ακτής Ελεφαντοστού και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Με την άφιξή του θα αποφασιστεί αν θα προπονείται απευθείας με την πρώτη ομάδα ή θα περάσει πρώτα από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ.





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ