ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ουτρέχτη ο Σανμαρτεάν(;)

Στην Ουτρέχτη ο Σανμαρτεάν(;)
σανμαρτεαν

Ο μάγος, όπως ήταν το προσωνύμιο του Σανμαρτεάν όταν ήρθε στον ΠΑΟ δοκιμάζεται στην Ουτρέχτη

Τα πολλά προβλήματα με τον πατέρα του δεν τον άφησαν ποτέ να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Σε ηλικία 27 ετών πλέον θέλει να κάνει άλλη μια προσπάθεια να αποδείξει ότι έχει θέση στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου παρά την "αντιεπαγγελματική" συμπεριφορά του κατά καιρούς τα τελευταία τρισήμιση χρόνια.
Ίσως πολλοί δεν τον "διαχειρίστηκαν" με τον σωστό τρόπο, αλλά κι εκείνος "ανώριμος" επαγγελματικά, πάντα τα παράταγε χωρίς ίχνος υπομονής. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς σε περιόδους που προσπαθούσε να μπει στην ομάδα (όταν του δινόταν η ευκαιρία), δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι καλό με τον Παναθηναϊκό.

Από την Παρασκευή λοιπόν, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα δοκιμάζεται στην Ουτρέχτη, με σκοπό να μετεγγραφεί άμεσα στον ολλανδικό σύλλογο, αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό, αφού ακόμη δεν έχει λυθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του από τώρα για τον Ιούνιο. Εκτός αν βρεθεί η χρυσή τομή και φύγει πιο σύντομα. Να θυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο είχε δοκιμαστεί και στην Αλκμάαρ χωρίς αποτέλεσμα.

Τον Ρουμάνο τον συμπάθησε πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το πρώτο κιόλας φιλικό με την Βίλεμ στη Λεωφόρο, όταν με μια εξαιρετική "λόμπα" έξω από την περιοχή είχε πετύχει ένα μοναδικό γκολ γεμίζοντας αισιόδοξία τους "πράσινους" οπαδούς οι οποίοι αμέσως τον έκαναν τραγούδι στα χείλη τους.

Πέρα από αυτό το γκολ, άλλο ένα με τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη το 2004 οπότε και οι πράσινοι κατέκτησαν το "νταμπλ", αλλά και ένα γκολ με την Αϊντχόβεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ότι καλύτερο έκανε ο Σανμαρτεάν με το "τριφύλλι" στο στήθος. Το παράδοξο είναι ότι παρά την ελάχιστη προσφορά του στον Παναθηναϊκό, οι φίλαθλοι της ομάδας τον στήριζαν πάντα.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ