ΑΡΗΣ

Στην πρώτη γραμμή ο Ντολεζάι

Στην πρώτη γραμμή ο Ντολεζάι
INTIME SPORTS

Ο Πετρ Ντολεζάι φαίνεται πως παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας του Μάκη Κατσαβάκη για την ενίσχυση της θέσης του κεντρικού αμυντικού.

Ο Πετρ Ντολεζάι δείχνει να παραμένει το φαβορί για την ενίσχυση της θέσης του κεντρικού αμυντικού του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το φλερτ με τον ελεύθερο και γνώριμο στον Μάκη Κατσαβάκη 31χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό από την συνεργασίας τους στον Ολυμπιακό Βόλου στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 φαίνεται να έχει περάσει στην τελική του ευθεία.

Η πρώτη επαφή με τον μέχρι προ ημερών ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού φαίνεται να έχει ήδη γίνει ενώ από χθες υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον 21χρονο Νίκο Παντίδο και μεθαύριο να έχει ολοκληρωθεί και αυτή με τον 23χρονο Δημήτρη Ασλανίδη.

Ο πρώτος τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Αστέρα ενώ ο δεύτερο επίσης την τελευταία διετία στην Αναγέννηση Επανομής και μεθαύριο αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ ως εναλλακτική λύση του Ντολεζάι φέρεται να είναι ο 31χρονος Γερμανός με κροάτικη καταγωγή Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κέρκυρα.

Ο Μαϊστόροβιτς αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα μετά την προσφυγή που έχει καταθέσει ενώ αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2007. Την διετία 2007-2009 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου και ακολούθως μία σεζόν αυτή του ΠΑΣ Γιάννενα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ