ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για ενίσχυση

Στην τελική ευθεία για ενίσχυση
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού και δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις. Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία την Παρασκευή

Με διπλή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του συλλόγου στο Αγρίνιο, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας του Παναιτωλικού.

Το πρωινό πρόγραμμα των "καναρινιών" περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης, ενώ το απογευματινό ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα.

Στις προπονήσεις δεν πήραν μέρος οι Μπελεβώνης, Κουτρομάνος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζενάμο. Το Σάββατο θα γίνει μια πρωινή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία μπήκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο διοίκηση του Παναιτωλικού, σε συνεργασία με τον τεχνικός της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ εξετάζουν όλους τους παίκτες που έχουν προταθεί στο σύλλογο (σ.σ. μέσα σε αυτούς είναι και ο Λούα Λούα) και αναμένεται να γίνουν οι κινήσεις για την απόκτηση κάποιων από αυτών για συγκεκριμένες θέσεις.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ