ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην τελική ευθεία για τη Νιούκαστλ

Στην τελική ευθεία για τη Νιούκαστλ
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ μπήκε το Σάββατο (18/8) στην τελική της ευθεία

Στην τελική ευθεία μπήκε το Σάββατο (18/8) η προετοιμασί του Ατρομήτου για τον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ για τα play offs του Europa League.

Η φάσης της προετοιμασίας που περιελάμβανε πέντε φιλικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε με ισάριθμες νίκες, αλλά κυρίως με την καταγραφή της καλής αγωνιστικής κατάστασης όλων των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, το ευχάριστο για τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Εκείνοι που αγωνίστηκαν μια ώρα στο φιλικό της Παρασκευής με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν υδρομασάζ και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Θανάσης Καραγκούνης δεν αγωνίστηκε γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτο με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό με τη Πολωνία έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Τέλος, στο Νιούκαστλ βρίσκονται οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου και παρακολούθησαν τον αγώνα της αντιπάλου του Ατρομήτου με τη Τότεναμ για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ