ΑΡΗΣ

Στην τελική ευθεία για Βαλόρι

Στην τελική ευθεία για Βαλόρι
Βαλόρι

Κι ενώ ο Μπουμπακάρ Σανόγκο κάνει πίσω για να έρθει στην Ελλάδα και τον Άρη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γκιγιέρμο Βαλόρι.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Ισπανού βασικού κεντρικού αμυντικού της Γκρασχόπερς Βαλόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ελβετικής ομάδας επιθυμεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Κάτι που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα της Ζυρίχης φέρεται να αντιμετωπίζει οικονομικά και για τον λόγο αυτό στην επαφή της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης δεν υπήρξε άρνηση.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα πει το ναι και ο Βαλόρι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε μία εξέλιξη που δεν αποκλείεται να λάβει χώρα ακόμη και μέχρι το βράδυ.

Μία εξέλιξη που δεν φαίνεται πως θα συμβεί με τον Σανόγκο παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει από την Τετάρτη σε συμφωνία με την διοίκηση της Σεντ Ετιέν όπου ανήκει.

Κι αυτό γιατί ο 29χρονος διεθνής Ιβοριανός επιθετικός δείχνει να είναι διστακτικός στο να έρθει και να αγωνιστεί όχι στον Άρη αλλά γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η στάση του Σανόγκο σε συνδυασμό με την ανάγκη απόκτησης κεντρικού επιθετικού επανέφεραν στο προσκήνιο τον διεθνή Φιλανδό Μίκαελ Φορσέλ με τις απαιτήσεις του να ανέρχονται στις 400.000 ευρώ και μόνο αν τις ρίξει θα υπάρξει ενδεχόμενο απόκτησής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ