ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην τελική ευθεία οι εργασίες

Στην τελική ευθεία οι εργασίες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού προκειμένου να είναι έτοιμο για τους αγώνες της Superleague (Video). Την απάντηση του Νέναντ Κοβάτσεβιτς περιμένουν την Κυριακή στο Αγρίνιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Παναιτωλικού, προκειμένου να είναι έτοιμο στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την κατασκευή της νέας κερκίδας πίσω από την μια εστία, οι εργασίες στη μικρή εξέδρα, αλλά και οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό.

Η νέα εξέδρα αναμένεται να είναι έτοιμη τέλος Ιουλίου, ενώ ο ηλεκτροφωτισμός και το σκέπαστρο της κερκίδας αυτής στο τέλος Αυγούστου.

Επίσης, θα κατασκευαστεί νέα αίθουσα Τύπου, ενώ έχει αρχίσει το ξήλωμα του παλιού χλοοτάπητα, όπου θα κατασκευαστούν τα νέα αποστραγγιστικά συστήματα και μετά θα τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Περιμένουν απαντήσεις

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στους παίκτες που έχουν ως πρώτη επιλογή για να ενισχυθεί ο σύλλογος και περιμένουν τις απαντήσεις.

Μέσα σε αυτές θα είναι και αυτή του Νέναντ Κοβάτσεβιτς, ο οποίος βρέθηκε στο Αγρίνιο και όπως τόνισε στους ανθρώπους της ΠΑΕ αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε την Κυριακή (19/6).

Πάντως σύμφωνα με την Σερβική ιστοσελίδα "sportskacentrala.com", ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στην πρόταση της ομάδας του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ