ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην τελική ευθεία το σήμα

Στην τελική ευθεία το σήμα
Παναθηναϊκός, οπαδοί

Ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή η επιλογή του σήματος για την γιορτή των 100 χρόνων ζωής για το "τριφύλλι"

Η ανακοίνωση...

"Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για το σήμα του εορτασμού των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας, αλλά και τον απλό κόσμο που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η συμμετοχή, καθώς και τα περιεχόμενα των προτάσεων, δείχνουν πόσο σημαντική υπόθεση είναι για όλους τους Παναθηναϊκούς ο εορτασμός των 100 χρόνων του Συλλόγου μας.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν γεμάτες αγάπη και πάθος και προήλθαν από ανθρώπους κάθε φύλου και ηλικίας. Από αυτές επιλέχθηκαν 20 σήματα, τα οποία τίθενται προς ψήφιση από όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να επιλεγεί το καλύτερο σήμα για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού από τον κόσμο του.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκινά αυτή την στιγμή και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 την Παρασκευή 4 Μαϊου 2007".



Ιβανσιτς: "Να σώσουμε την χρονιά"

Με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας, Αντρέας Ιβανσιτς βλέπει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ως τη μοναδική λύση για την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα.

"Θριαμβεύσαμε στο δεύτερο αγώνα απέναντι στην Ξάνθη με 1-0 και τώρα αντιμετωπίζουμε τη Λάρισα στον τελικό του Κυπέλλου.

Πλέον ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτησή του. Η πορεία στο πρωτάθλημα και η τρίτη θέση δεν μας ικανοποιεί. Είναι τόσο λίγη! Τουλάχιστον μπορούμε με την κατάκτηση του Κυπέλλου να σώσουμε κάπως τη χρονιά",

υποστήριξε ο αριστεροπόδαρος παίκτης των "πράσινων".

Αγωνία για εισιτήρια...

Μπορεί το μεγάλο ενδιαφέρον των "πράσινων" οπαδών να είναι στραμμένο πως θα αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα που διεξάγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, τις ημερομηνίες 4-6 Μαϊου, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που επικονωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ για τον τρόπο διαχείρισης των εισιτηρίων και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στις 5 του μήνα.

Τα 7.500 εισιτήρια που θα πάρει το "τριφύλλι" όπως και η Λάρισα, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στον Βόλο παρουσία στελεχών της ΕΠΟ, της τοπικής ηγεσίας και των αστυνομικών αρχών, αναμένεται να εξαφανιστούν από τους "πράσινους" φίλους της ομάδας κυρίως από την επαρχία.

Μάλιστα σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστό από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, πως θα δωθούν τα "μαγικά χαρτάκια" στους φίλους του συλλόγου.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ