ΕΥΡΩΠΗ

Στην Τέρεκ Γκρόζνι ο Γκούλιτ

Coach of the Netherlands soccer team and former Netherlands soccer player Ruud Gullit attends a friendly soccer match between the Netherlands and Peru in Lima February 19, 2010. REUTERS/Pilar Olivares  (PERU - Tags: SPORT SOCCER)
Coach of the Netherlands soccer team and former Netherlands soccer player Ruud Gullit attends a friendly soccer match between the Netherlands and Peru in Lima February 19, 2010. REUTERS/Pilar Olivares (PERU - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Ρούουντ Γκούλιτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρωσικής, Τέρεκ Γκρόζνι και επιστρέφει στους πάγκους μετά από 2.5 χρόνια.

Ο Ολλανδός είχε παραιτηθεί από τους Los Angeles Galaxy τον Αύγουστο του 2008 για προσωπικούς λόγους, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους με τους Ρώσους.

Ξεκίνησε την προπονητική στην Τσέλσι το 1996 και έμεινε για 2 χρόνια, ενώ ήταν στην Νιούκαστλ την περίοδο 1998-1999 και στην Φέγενοορντ στην περίοδο 2004-2005.

Ο Γκούλιτ το 1987 βραβεύτηκε ως κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης και είναι από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε αυτόν τον πλανήτη.

"Συμφωνήσαμε για τους όρους τους συμβολαίου χωρίς προβλήματα. Ο Γκούλιτ είναι ένας πραγματικός αστέρας του ποδοσφαίρου. Έχει εμπειρία από μεγάλες ομάδες προπονητικά, όπως η Τσέλσι και μπορεί να μας βοηθήσει", τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χάινταρ Αλχάνοβ.

Η Τέρεκ Γκρόζνι τερμάτισε 12 στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, με 35 βαθμούς λιγότερους από την πρωταθλήτρια, Ζενίτ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ