ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Καμάνιο για Κούπερ

Στην Θεσσαλονίκη ο Καμάνιο για Κούπερ
INTIME SPORTS

Με δύο μέρες καθυστέρηση βρίσκεται από χθες (30/12) στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του που Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, έχοντας ήδη μία ακόμη συζήτηση με την διοίκηση της ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό.

Υπενθυμίζεται πως το τρέχον συμβόλαιο του Κούπερ με την ΠΑΕ Άρης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με την διοίκηση της περιόδου να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Εξάλλου και ο Αργεντινός τεχνικός δείχνει να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο κάτι που έχει αφήσει να εννοηθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις του μετά από σχετική ερώτηση.

Κατά τα άλλα στο μεταγραφικό κομμάτι μεθαύριο Κυριακή (02/01) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ισπανός αμυντικός χαφ Κριστιάν Πορτίγια για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων και αφού έλυσε στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτό που τον έδενε με την Σπόρτιγκ Χιχόν.

Στα υπόψη για την ΠΑΕ Άρης και τον Κούπερ είναι πάντα η περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Ιντερνασιονάλ Εντού η απόκτηση του οποίου δείχνει να είναι θέμα ημερών χωρίς να έχει απορριφθεί και ο Ισπανός Μπένχα της Μπαρτσελόνα Β΄.

Ωστόσο το να προχωρήσει θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τον Κάρλος Ρουίς που σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη ή θα προτιμηθεί η λύση του συμβολαίου.

Κι αυτό γιατί ο διεθνής επιθετικός από την Γουατεμάλα δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε για το έτος 2010 η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα του 2011 με αντίπαλο την Καβάλα την επόμενη Τρίτη (04/01, 19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα παιχνίδι στα πλαίσια της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League - 16ης αγωνιστικής – με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να μην μπορεί να υπολογίζει πλέον στους Κάρλος Τόχα και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κολομβιανός μέσος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον αχίλλειο και διάταση στον δικέφαλο, ενώ ο Κροάτης επιθετικός έχει έντονες ενοχλήσεις – διάταση - στον δικέφαλο ενώ αμφότεροι παραμένουνε αμφίβολοι και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (08/01).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ