ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ρουίς

Στην Θεσσαλονίκη ο Ρουίς

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (11/07) ο Κάρλος Ρουίζ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης την ίδια ώρα που η υπόλοιπη αποστολή βρίσκεται στην Σιόν της Ελβετίας.

Από την στιγμή που ο Ρουίζ περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του στην συνέχεια ο διεθνής με την Γουατεμάλα επιθετικός πρόκειται αύριο κιόλας να ταξιδέψει για το Μόναχο της Γερμανίας και στην συνέχεια για την Σιόν της Ελβετίας ώστε να τεθεί στην διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Η αποστολή του Άρη ταξίδεψε το πρωί στις 8:05 από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης για το Μόναχο της Γερμανίας και από εκεί στην συνέχεια ταξίδεψε οδικώς για την Ελβετία και την περιοχή της Σιόν όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Κούπερ μετά από χθεσινή του απόφαση συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του: Κόκε, Χαβίτο, Βαγγέλη, Νέτο, Οικονομόπουλο, Μενδρινό, Λαζαρίδη, Κουλουχέρη, Ρονάλντο, Κατίδη, Αγτζίδη, Βελλίδη, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Σηφάκη, Πρίττα, Ναφτί, Μίσελ, Καζναφέρη, Χουάνμα, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρία και Αραβίδη.

Η αποστολή του Άρη θα διαμείνει στην Ελβετία μέχρι τις 18 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα στις 13 Ιουλίου στην Νιόν και ώρα 19:00 και ανάλογης δυναμικότητας αντίπαλο στις 16 Ιουλίου που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ