ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα ο Αλεξάκης

Στην Τούμπα ο Αλεξάκης
Αλεξάκης

Η ρύθμιση των χρεών είναι η βασική προϋπόθεση για να αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αλεξάκης τις τύχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το πρωί ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Κώστας Αλεξάκης, όπου ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ κατά την έξοδό του δεν έκρυψε στις δηλώσεις τους πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ο κ. Αλεξάκης πέρα από την αισιοδοξία που εξέφρασε για την μέχρι τώρα πορεία των συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως η ενδεχόμενη συμφωνία θα προχωρήσει μόνο εάν γίνει η ρύθμιση των χρεών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της στην διάρκεια της παρουσίας του κ. Αλεξάκη στα γραφεία της ΠΑΕ υπήρξε μία συνέχεια των προηγούμενων επαφών κι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση. Ακόμα ξεκαθαρίζεται και από πλευράς της πως προϋπόθεση όμως για να προχωρήσουν οι συζητήσεις σε επόμενο στάδιο είναι η ρύθμιση των χρεών.

"Η κουβέντα που κάναμε ήταν η συνέχεια μιας κουβέντας που ξεκίνησε πριν από μήνες", ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Αλεξάκη που συνέχισε λέγοντας πως: "Νομίζω ότι πάει καλά, δεν έχω να πω τίποτα εκτός του ότι περιμένουμε τη ρύθμιση των χρεών".

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να περιμένει την κυβέρνηση να προχωρήσει τη ρύθμιση των χρεών για να λυθούν τα προβλήματα",

με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να μη δίστασε να δηλώσει πως: "Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον ΠΑΟΚ αλλά εμείς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο πολύ μόνο εάν γίνει η ρύθμιση", και κατέληξε: "Μου αρέσει η Τούμπα σαν περιοχή".



Με τη σειρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, δήλωσε μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης με τον κ. Αλεξάκη αναφερόμενος στον Ελληνοαμερικανό πως: "Ο κ. Αλεξάκης εκπροσωπεί δύο εταιρίες, δύο γκρουπ, αυτές που είχαν ενδιαφερθεί για την αγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας".

Ο κ. Αλεξάκης υπενθυμίζεται πως ήρθε χθες στις 20:00 στην Θεσσαλονίκη με την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία να ήταν γνωστή από την περασμένη εβδομάδα ότι θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εκπροσωπώντας έναν όμιλο επιχειρήσεων που φέρεται ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ.

Για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον κ. Αλεξάκη υποδέχτηκε ο Κούλης Αποστολίδης μαζί με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του "Δικεφάλου", Σάκη Παντελίδη, ενώ ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας στις πρώτες του δηλώσεις είχε τονίσει πως:

"Ήρθα για να μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πω τώρα. Από αύριο και αφού κάνουμε τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θα έχουμε να πούμε περισσότερα".



Στη συνέχεια ο Κούλης Αποστολίδης συνόδευσε τον Κώστα Αλεξάκη σε γνωστή ψαροταβέρνα στην περιοχή της Κρήνης για να δειπνήσουν στο οποίο προστέθηκαν αρκετά από τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή τον πρόεδρο, Νίκο Βεζυρτζή, μετά το πέρας του δ.σ. και έτσι έγιναν οι πρώτες γνωριμίες από κοντά.

Από τις πρώτες λοιπόν συζητήσεις που έγιναν χθες το βράδυ και πριν από τη σημερινή του επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας φάνηκε ότι και ο Κώστας Αλεξάκης έχει άρρηκτα συνδεδεμένα το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος αυτό που του ζήτησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή για να ξεκινήσουν τη διαδικασία των συζητήσεων ήταν ένα έγγραφο που θα πιστοποιούσε ποιους εκπροσωπεί με τον ίδιο να τόνισε ότι είχε φέρει συγκεκριμένη πρόταση για τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο η οποία θα παρουσιαζόταν στη σημερινή συνάντηση όπως και έγινε.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ