ΑΡΗΣ

Στην Τρίπολη η αποστολή

Στην Τρίπολη η αποστολή

Μετά από ένα ταξίδι το οποίο κράτησε σχεδόν εννιά ώρες η αποστολή του Άρη έφτασε στην Τρίπολη για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα λίγο μετά τις 19:00 σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 10:00.

Η αποστολή του Άρη μετά από ένα ταξίδι το οποίο κράτησε σχεδόν εννιά ώρες έφτασε στην Τρίπολη για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα λίγο μετά τις 19:00 σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 10:00.

Στην αποστολή του Άρη είχανε συμπεριληφθεί από χθες όταν και αυτή ανακοινώθηκε οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Αγκάνθο με τον Ισπανό επιθετικό να βρίσκεται ήδη με άδεια στην Μαδρίτη, αλλά και οι τραυματίες Πουλίδο και Οικονομόπουλος όπως και οι τιμωρημένοι Βανγκέλι, Σουνάς, Ηρακλής και Τάτος.

Δεδομένων των απουσιών ο Γιώργος Φοιρός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές δίνοντας ευκαιρίες για αυτό και η πρόβλεψη της βασικής ενδεκάδας δεν φαντάζει εύκολη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Διούδης με τον Βλάχο να ξεκινάει ως δεξί μπακ και αριστερό ο Καραγκούνης ενώ στο κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν ως δίδυμο οι Μπουγαΐδης και Νταμαρλής χωρίς να αποκλείεται στην θέση του να προτιμηθεί ο Γιαννίτσης.

Λίγο πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή τις άλλες δύο θέσεις της τριάδας μαζί με τον Τριανταφυλλάκο διεκδικούνε οι Γκόλιας, Καμινιώτης, Τσιάρας και Νταμαρλής αν δεν προτιμηθεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός.

Τέλος για την επιθετική τριπλέτα Μανιάς, Αγγελούδης και Μπακασέτας φαντάζουνε ως οι επικρατέστεροι αν και στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάστηκε και ο Καραγιάννης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ