ΑΡΗΣ

Στην Τσερνομόρετς ο Βαγκέλι

Στην Τσερνομόρετς ο Βαγκέλι
INTIME SPORTS

Μετά από 9 χρόνια ο Κρίστι Βανγκέλι αποχωρεί από τον Άρη, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανική Τσερνομόρετς

Η συμφωνία της ουκρανικής ομάδας με έδρα την Οδησσό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επιτευχθεί λίγες ώρες νωρίτερα.


Κι όσο για την δική του υπογραφή ο διεθνής Αλβανός αμυντικός φρόντισε να την βάλει στα Τίρανα όπου βρέθηκαν ιθύνοντες της Τσερνομόρετς.


Στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας όπου βρίσκεται από χθες με αφορμή τις υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τον όμιλο στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2012.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Τσερνομόρετς ο Βανγκέλι γυρνάει σελίδα στην καριέρα του μετά από 9 χρόνια παρουσίας στον Άρη μετακομίζοντας στην ουκρανική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα ταμεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα μπει ένα ποσό μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ ενώ οι απολαβές του 26χρονου διεθνή Αλβανού αμυντικού θα ξεπερνούνε το 1 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την μεταγραφή του Βανγκέλι ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κρίστι Βανγκέλι στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αλβανίας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα, του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του Κρίστι Βανγκέλι και σημειώνει ότι η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για ένα ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, ένα γνήσιο Αρειανό».

Τέλος το απόγευμα της Τρίτης ο Βικτοράς Γιάκομπ έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ