ΠΑΟΚ

Στην Ζάμαλεκ ο Σικαμπάλα

Στην Ζάμαλεκ ο Σικαμπάλα
σικαμπαλα

Στην Ζάμαλεκ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Σικαμπάλα



Συγκεκριμένα σύμφωνα με το συγκεκριμένο χαρτί που έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει γνωστό πως από τις 19 Οκτωβρίου ο Σικαμπάλα ανήκει στην Ζάμαλεκ για τα επόμενα 5 χρόνια. Δηλαδή μέχρι τις 19 Οκτωβρίου του 2011.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο έγγραφο ο Σικαμπάλα φέρεται να δηλώνει ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ και ότι στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπει το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση για την μεταγραφή του.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το όλο θέμα έτσι και φέρεται αποφασισμένη να κυνηγήσει την υπόθεση για διαφυγόντα κέρδη αφού από το ξεκίνημα της παρουσίας του στο δυναμικό της ο Σικαμπάλα της είχε κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 600.000 ευρώ.

Προληπτικά ο Τόργκελε

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία ξεκίνησε στις 14:30 και στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πλην του Σαντόρ Τόργκελε, ο οποίος προληπτικά απείχε λόγω προβλήματος στο πόδι. Όσο για την συμμετοχή του στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον Εργοτέλη θα κριθεί μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Φωτογράφηση και αντίο

Πριν την έναρξη ωστόσο της σημερινής προπόνησης έγινε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδος του ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά το τέλος της οι δύο Περουβιανοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ζεγκάρα και Μιγκέλ Ρεμπόσιο, αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους, καθώς αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας τους με το σύλλογο.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ