ΑΕΚ

Στήριξη Χουανφράν σε Δώνη

Στήριξη Χουανφράν σε Δώνη
Χουανφραν

Ο Χουανφράν στήριξε τον Γιώργο Δώνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του νέου χορηγού της Ένωσης

" Ο προπονητής μας δουλεύει καλά και με ενθουσιασμό ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές. Όταν είναι καλά τα αποτελέσματα, τότε είναι καλά και τα συστήματα. Όταν όμως χαθεί ένα ματς τότε τα ‘ρίχνουμε’ όλα στα προπονητή και στα συστήματα", ήταν τα λόγια του Χουανφράν που δήλωσε πως " Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό".

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του νέου χορηγικού προγράμματος AEK – INTERAMERICAN, ο Εντίνιο επεσήμανε:

" Όλοι εμείς στην ΑΕΚ νιώθουμε υπερήφανοι που έχουμε ως χορηγό την ΙΝΤΕRAMERICAN. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχει αυτή η εμπορική συνεργασία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί να υπάρχει για πολλά χρόνια καθώς η INTERAMERICAN είναι μια εταιρία με μεγάλη σταθερότητα και ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα".

Ο Χουανφράν μιλώντας για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, δήλωσε:

" Είχαμε μια αρκετά περίπλοκη έναρξη του πρωταθλήματος. Παίξαμε με τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Όταν ξεκινήσαμε κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και στο τελευταίο ματς κάναμε μία ήττα. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πιστεύω ότι οι τρεις αντίπαλοί μας, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατοί αλλά αν η ΑΕΚ θελήσει, μπορεί να τους ξεπεράσει".

- Η διακοπή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό βοηθάει την ΑΕΚ να την ξεπεράσει ή κάνει κακό;

" Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή όταν χάνει ένα παιχνίδι, το καλύτερο είναι να υπάρχει γρήγορα το επόμενο για να το κερδίσει. Πιστεύω, όμως, ότι αυτή η ανάπαυλα θα μας κάνει καλό, θα δούμε τα λάθη που κάναμε με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε".

- Δοκιμάζεται ένα νέο παιδί στη θέση σου. Με την εμπειρία που έχεις πιστεύεις ότι έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει την ΑΕΚ;

" Αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να την πάρει ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο. Δεν είναι κάτι, στο οποίο θα μπορούσα εγώ να απαντήσω".

- Είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ΑΕΚ αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές;

" Όταν κάποιος είναι φιλόδοξος θέλει κάτι πολύ περισσότερο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς και αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, βλέποντας το καθένα ξεχωριστά, έτσι ώστε να ξαναφτάσουμε στην κορυφή".

- Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ασκήθηκε έντονη κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θεωρείς ότι η ΑΕΚ έχει παραπάνω δυνατότητες; Έχει δείξει κάποια στοιχεία από αυτά που θέλει να περάσει ο προπονητής της; Θεωρείς αυτή την κριτική άδικη;

" Πιστεύω ότι η κριτική στον προπονητή είναι άδικη. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ καλά, με ενθουσιασμό και έχουμε πολύ καλή σχέση μαζί του. Όταν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε και τα συστήματα είναι καλά. Μόλις χάσαμε ένα παιχνίδι τα ρίχνουμε όλα πάνω στο στυλ παιχινιδιού και αυτό είναι άδικο. Συνεχίζουμε την πολύ και σκληρή δουλειά, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αυτό είναι το κλειδί για να μπορέσει να θριαμβεύσει μία ομάδα. Να έχουν πολύ καλές σχέσεις οι παίκτες και ο προπονητής".
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ