ΑΓΓΛΙΑ

Στήριξη Γραντ σε Τέρι

Στήριξη Γραντ σε Τέρι
τερι

H ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιταλό τεχνικό Φάμπιο Καπέλο δεν θα πρέπει να επηρεάσει την παραμονή του Τζον Τέρι ως αρχηγού της ομάδας

" Ο Τέρι είναι ο καλύτερος αρχηγός που μπορεί να έχει η εθνική ομάδα. Είμαι με τον Τέρι κάθε μέρα και δεν έχω δει άλλον αρχηγό σαν και αυτόν. Είδατε τι έγινε όταν δεν έπαιξε εναντίον της Κορατίας αλλά και της Ρωσίας, όχι ως παίκτης αλλά και ως αρχηγός. Στις δύσκολες ώρες ξέρει πως να ενώνει τους συμπαίκτες του. Όταν έχεις ένα παίκτη που έχει πρόβλημα τότε ο Τέρι είναι ο σωστός άνθρωπος", ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι για τον κεντρικό αμυντικό των "μπλε".

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πιθανόν να αλλάξει την αρχηγία στην ομάδα των "λονταριών" καθώς ο Τέρι είναι επιρρεπείς στις κάρτες αλλά και στην κακή συμπεριφορά εναντίον των διαιτητών. Eπίσης, τα εξωαγωνιστικά καμώματα του παίκτη εχουν προβληματίσει κατα καιρούς της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Όλα βέβαια θα κριθούν από την απόφαση του νέου τεχνικού της ομάδας Φάμπιο Καπέλο, αν θα εμπιστευθεί τον παίκτη της Τσέλσι για αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ