ΠΑΟΚ

Στήριξη μετά το 0-3

Στήριξη μετά το 0-3
ΠΑΟΚ

Με μία προπόνηση ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Μπαρκαουάν που ταλαιπωρείται από μια διάταση 1ου βαθμού στο πόδι και του Ζαγοράκη που έκανε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Από την πλευρά του ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, με αφορμή τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών από τον Μπαρκαουάν αποφάσισε να κρατήσει τον Ρουμάνο αμυντικό εκτός ομάδος από τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι κ.κ. Κούλης Αποστολίδης (Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος) και Κώστας Ιωσηφίδης (Γενικός Αρχηγός) επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια. Εκεί τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και ταυτόχρονα την πίστη τους για την ανάκαμψη της ομάδας και την επιστροφή της στις επιτυχίες.

Με την κίνησή τους αυτή θέλησαν όπως γίνεται κατανοητό να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει της συνέχειας μετά την χθεσινή τους ήττα από τον Ατρόμητο με 0-3 στο γήπεδο της Τούμπας.

Για αύριο Τρίτη τέλος είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.
Επίσκεψη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Σε εκδήλωση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης με επίκεντρο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας 11.Δεκ.2006.
Στο Βελλίδειο Ίδρυμα ήταν παρόντες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Σ. Ηλιάδης , Χρ. Μελίσσης, Δ. Κυριακίδης, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Κώστας Ιωσηφίδης.

Συνέντευξη Τύπου και συνάντηση με τους συνδέσμους


Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη και ώρα 13:00, οι εκπρόσωποι της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.
Επιπλέον, την Τετάρτη 13/12 και ώρα 18:00, θα υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ, η οποία θα γίνει επίσης στο γήπεδο της Τούμπας.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ