ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στήριξη σε Δώνη

Στήριξη σε Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Η βαθμολογική απώλεια του Ατρομήτου απέναντι στην Ξάνθη δεν μείωσε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Σπανού προς τον Γιώργο Δώνη.

Πολλοί θα περίμεναν να τεθεί θέμα προπονητή, ωστόσο, ο πρόεδρος του Ατρομήτου έχει διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό έχοντας την πίστη ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα στην ομάδα.

Ο Σπανός περιμένει την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου, παρότι τα περιθώρια στενεύουν καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχει όλα τα ντέρμπι με Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του το προηγούμενο καλοκαίρι για δύο χρόνια.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής για το κύπελλο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών έμεινε ο Σαρμιέντο, που υπέστη διάστρεμμα στο χτεσινό ματς με την Ξάνθη, ο Βινιάλ, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Αναστασάκος, που παραμένει κλινήρης στο σπίτι του.

Οι 18 παίκτες που συμπεριέλαβε ο τεχνικός του Ατρομήτου είναι οι: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νάστος, Σαμπού, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Τάτος, Καραγκούνης, Καραλής, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο, Καμαρά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ