ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στηρίζει "Φλόγα" και "Λάμψη"

Στηρίζει "Φλόγα" και "Λάμψη"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό πως στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων "Φλόγα" και "Λάμψη" κατά του παιδικού καρκίνου και καλεί τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο.

Η 25η αγωνιστική όπως ανακοίνωσε η Super League είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου και η ΠΑΕ Παναιτωλικός για ακόμη μια φορά είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων "Φλόγα" και "Λάμψη" κατά του παιδικού καρκίνου και καλεί τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Για τέταρτη χρονιά η Super League στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων "Φλόγα" και "Λάμψη" και αφιερώνει την 25η αγωνιστική (15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2014) στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συμμετέχει σ αυτή την προσπάθεια και καλεί όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν των αγώνα των δύο Συλλόγων".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, προπόνηση με ταχύτητες, σουτ και τακτική, πραγματοποίησε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γκάλο έκανε αποφόρτιση, ενώ οι Θεοδωρίδης και Πόι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γκόλιας απουσίασε με άδεια. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 17.00 στο EMILEON.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ