ΑΕΚ

Στηρίζει ο Δήμος το νέο σχέδιο

Στηρίζει ο Δήμος το νέο σχέδιο
αδαμίδης

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας ο οποίος στηρίζει το νέο σχέδιο του γηπέδου

Σχετικά με τη θέση του Δήμου στο νέο σχέδιο ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ο κύριος Κόντος δήλωσε: " Δεν εξαρτάται από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας αν θα γίνει γήπεδο στο συγκεκριμένο σημείο. Το σχέδιο που προτείνει ο Σταύρος Αδαμίδης και ο οι συνεργάτες του δεν είναι στην δικαιοδοσία του Δήμου να αποφασίσει αν μπορεί να χτιστεί γήπεδο.

Αν όμως το σχέδιο που μας παρουσίασαν, το οποίο το βρίσκω ελπιδοφόρο και υλοποιήσιμο, έχει την απαιτούμενη νομιμότητα και συνταγματικότητα δεν βλέπω τον λόγο να μην προχωρήσει. Με όλες τις αρμοδιότητες που έχω ως Δήμαρχος θα βοηθήσω την προσπάθεια γιατί και ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατήτης, αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί να γίνει γήπεδο μεγαθήριο, αλλά ένα της τάξεω των 25-30000 θέσεων

".

"Προσοχή στις... παγίδες"

Σχετικά με το τι πρέπει να αποφύγει η ΠΑΕ στη νέα προσπάθεια που γίνεται για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο κύριος Κόντος τόνισε: " Δεν ξέρω αν το νέο γήπεδο θα περιλαμβάνει ήπιους ή καθόλου εμπορικούς χώρους αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η ΠΑΕ να πέσει στην παγίδα παλαιότερων σχεδίων (σ.σ. τα δύο του Γρανίτσα) τα οποία θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, νομικές παρεμβάσεις και θα οδηγηθούν πάλι στο συμβούλιο της επικρατείας".

"Έχει όραμα ο Αδαμίδης"

Τέλος, ο Δήμαρχος ρωτήθηκε για την εντύπωση που αποκόμισε από τον Σταύρο Αδαμίδη : " Ενθουσιάστηκα από τον κύριο Αδαμίδη. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Μου φαίνεται ένας πολύ έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ΑΕΚ σε ένα καλό δρόμο. Τον άνθρωπο δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά εκτός από τη σημερινή μας συνάντηση, αλλά μετά το ραντεβού μας στο οποίο είχα μία εμπεριστατωμένη συζήτηση μαζί του, διέκρινα πως έχει όραμα για την ΑΕΚ".

Στο… δια ταύτα


Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, του αρχιτέκτονα και του Δημάρχου κράτησε περίπου μία ώρα και συζητήθηκε ένα πρότζεκτ ανέγερσης γηπέδου με χωρητικότητα 28-30000 θέσεων. Στο τραπέζι δεν έπεσαν οικονομικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες αφού η ΠΑΕ εν θέλησε να παρουσιάσει τέτοια έγγραφα.

Φυσικά και έχει γίνει μία προεργασία αλλά ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να έχει το «Ok» από όλες τι εμπλεκόμενες πλευρές (Δήμος-Πολιτείας κ.α.) ώστε να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο με τις λεπτομέρειες που υπολείπονται.

Η ΠΑΕ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει λάθη του παρελθόντος με μακέτες και μεγάλα λόγια. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι μικρά και σταθερά βήματα κάτι το οποίο γνωρίζει ο Σταύρος Αδαμίδης.















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ