ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις 13/6 εκλέγουν πρόεδρο

Στις 13/6 εκλέγουν πρόεδρο
Λαπόρτα

Στις 13 Ιούνη τα μέλη της Μπάρτσα θα ψηφίσουν τον πρόεδρο που θα διαδεχτεί τον Ζοάν Λαπόρτα

Ο νυν πρόεδρος της Καταλανικής ομάδας ολοκληρώνει τη δεύτερη θητεία του και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου δεν μπορεί να βάλει ξανά υποψηφιότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι για να τον διαδεχτούν, πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους στο διάστημα 25 Μαΐου έως 1 Ιουνίου και για να μπουν στους εκλογικούς καταλόγους θα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2.095 υπογραφές υποστήριξης των μελών.

Η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων θα διαρκέσει μία εβδομάδα, από τις 4 έως 11 Ιουνίου. Δυο μέρες αργότερα τα χιλιάδες μέλη της Μπάρτσα θα ψηφίσουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο του Λαπόρτα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος είδε τους "μπλαουγκράνα" στις δύο θητείες του να κατακτούν 2 Champions League, 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ισπανίας, ενώ είναι μία ανάσα να κόψουν για τέταρτη φορά πρώτοι το νήμα της Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς προηγούνται στη βαθμολογία 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Παράλληλα ήταν στον προεδρικό θώκο της πιο πετυχημένης χρονιά της ιστορίας της Μπαρτσελόνα (2008/2009) όπου κατέκτησε έξι τίτλους! (Champions League, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Διηπειρωτικό).

Απολαύστε ζωντανά την Primera Division από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 01/05 στις 19.00 Ντεπορτίβο-Σαραγόσα, στις 21.00 Εσπανιόλ-Βαλένθια και την Κυριακή 02/05 στις 18.00 Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 20.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα και στις 22.00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα.



Αμφίβολος ο Τσάβι

Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να ξεπερνούν άμεσα τις δύσκολες στιγμές και αυτό καλείται να κάνει η Μπαρτσελόνα το Σάββατο στο "Μαδριγάλ" απέναντι στην Βιγιαρεάλ (01/05 23:00). Το "κίτρινο υποβρύχιο" βρίσκεται σε τροχιά Champions League και απειλεί να ρίξει τους Καταλανούς από την κορυφή τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

Στην εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Πέπ Γκουαρντιόλα απέκτησε ένα νέο πονοκέφαλο καθώς ο Τσάβι είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη: " Εχω ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο με ενοχλεί εδώ και μερικές ημέρες", τόνισε ο διεθνής μέσος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε: " Δεν γνωρίζω ακόμη εάν θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου στο Μαδριγάλ".

Ωστόσο ο Τσάβι προπονήθηκε την Παρασκευή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς ο τεχνικός των Καταλανών είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του.















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ