ΑΓΓΛΙΑ

Στις δέκα χειρότερες μεταγραφές ο Μπάλαμπαν

Στις δέκα χειρότερες μεταγραφές ο Μπάλαμπαν
INTIME SPORTS

Στην κορυφαία δεκάδα των χειρότερων μεταγραφών στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τύπο της χώρας, ο Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Το όνομα του Κροάτη άσου φιγουράρει ανάμεσα στις δέκα μεταγραφές που ενώ ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, τελικά δεν έγινε...απόσβεση στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τωρινός επιθετικός του Πανιωνίου κόστισε στην Άστον Βίλα το ποσό των έξι εκατομμυρίων λιρών το 2001 αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν.

Συγκεκριμένα στα τρία χρόνια της παρουσίας του δεν ξεκίνησε βασικός σε κανέναν αγώνα. Το 2004 αποχώρησε και μάλιστα οι "χωριάτες" κατέβαλαν το ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών, προκειμένου να υπάρξει συναινετικό διαζύγιο.

Παρότι στην Άστον Βίλα δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, ο παίκτης του Πανιωνίου έχει σημειώσει πάνω από 160 γκολ στην καριέρα του στην Ευρώπη ενώ μετράει και 35 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει και τις άλλες εννέα αποτυχημένες μεταγραφές στην Αγγλία. Μία εξ'΄αυτών είναι του Ρουμάνου Φλόριν Ραντουτσόιου ο οποίος πέτυχε μόλις δύο γκολ στην παρουσία του στην Γουέστ Χαμ και μάλιστα όταν έχασε το ταξίδι της αποστολής για το "Ολντ Τράφορντ" και του τηλεφώνησε ο προπονητής του Χάρι Ρέντναπ του απάντησε: "Χάρι, ψωνίζω με τη γυναίκα μου".

Ακολουθεί ο Ιταλός φορ, Αντρέα Σίλενζι ο οποίος... ξέχασε να σκοράρει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και ήταν ο πρώτος παίκτης από την χώρα του που αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα και όλοι τον ξέχασαν γρήγορα.

Ο Σουηδός Τόμας Μπρολίν είχε μεγάλη φήμη και αποκτήθηκε από την Λιντς έναντι 4,5 εκατ.λιρών. Τελικά πέτυχε μόλις 4 γκολ κάτι που όμως ήταν καλύτερο από την παρουσία του στην Κρίσταλ Πάλας όπου σε 13 αγώνες δεν βρήκε δίχτυα.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Έλντερ Πόστιγκα στην Τότεναμ δεν έχει καλό όνομα καθώς σκόραρε μόλις μία φορά σε 19 αγώνες παρά τα 6,25 εκατ. λίρες που δαπάνησε για την απόκτηση του από την Πόρτο.

Ο Τσέχος Κάρελ Πομπόρσκι μπορεί να είχε σπουδαίο βιογραφικό με τη συμμετοχή στο "Euro 1996" και τις 119 συνολικά με την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να...λάμψει. Μάλιστα λόγω του ότι έχανε τη θέση του στην ενδεκάδα με την πάροδο του χρόνου, το γεγονός αυτό βοήθησε για να αναδειχτεί ο Ράιαν Γκιγκς που έγινε ο αντικαταστάτης του.

Ο Γάλλος, Στιοβ Μαρλέ μετακόμισε στη Φούλαμ έναντι 11,5 εκατ. λιρών αλλά τελικά μετά από 18 μήνες παραχωρήθηκε δανεικός στην Μαρσέιγ.

Ο Ολλανδός Άντι Φαν Ντερ Μέιντε ήταν μέλος του Άγιαξ του 2003 με την καλή πορεία έχοντας σημειώσει 11 γκολ αλλά στην Έβερτον δεν τον...θυμούνται καθώς για ένα χρόνο δεν αγωνίστηκε πριν βρεθεί στην πόρτα της εξόδου του 2009.

Τέλος, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Μαρσελίνο κόστισε στην Νιούκαστλ 6,7 εκατ.λίρες αλλά σε 4χρόνια είχε μόλις 17 συμμετοχές με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ως μία από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές της ομάδας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ