ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο 50-50 η παραμονή Δώνη

Στο 50-50 η παραμονή Δώνη
Δώνης

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο μετά το ραντεβού με την διοίκηση

Το θέμα που "καίει" τους φίλους του Ατρόμητου το τελευταίο διάστημα, είναι η παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας τους και για την νέα σεζόν.
Ο 41χρονος τεχνικός είχε ραντεβού με την διοίκηση του συλλόγου μεσοβδόμαδα (όχι όμως με τον Γιώργο Σπανό), στην οποία υπήρξαν αρκετά σημεία επαφής σε σχέση με την προηγούμενη, χωρίς ωστόσο να πέσουν οι υπογραφές και πάλι.

Η πρόταση που έγινε στον Έλληνα τεχνικό από τον Γιάννη Αγγελόπουλο περιλάμβανε σαφώς βελτιωμένες αποδοχές, με αρκετά μπόνους, κάτι που εξέπληξε και τον ίδιο τον Δώνη. "Αγκάθι" όμως για ακόμα μια φορά υπήρξε η ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό.

Ο Σαλονικιός προπονητής θέλει να έχει την δυνατότητα να φύγει από την ομάδα όποτε θελήσει, σε περίπτωση που υπάρξει καλή πρόταση από εξωτερικό και γι' αυτό το λόγο η ρήτρα πρέπει να είναι μικρή. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν το συζητάνε στον Ατρόμητο, που ψάχνουν να βρουν την χρυσή τομή.

Όπως και να έχει το τελικό ραντεβού που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο είναι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς τότε θα συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό, όπου και θα ανακοινώσει την απόφαση του.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ