ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο χέρι του το 5Χ5!

Στο χέρι του το 5Χ5!
πανηγυρική

Εξαιρετικό κλίμα και χαμηλοί τόνοι. Εφικτός στόχος το 5Χ5 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό και για πρώτη φορά ύστερα από αρκετό καιρό επικρατεί απόλυτη ηρεμία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η πειραϊκή ομάδα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχει αποκτήσει μία σημαντική διαφορά από τους διώκτες της και στόχος είναι να παραμείνει στη θέση του οδηγού, αλλά και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό της πρόσωπο.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πετούν στα σύννεφα... Άλλωστε, έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Γι' αυτό και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς υπάρχουν στον ορίζοντα σημαντικά παιχνίδια τόσο στο πλαίσιο της Super League όσο και στο Κύπελλο UEFA.

Σίγουρα, ο αγώνας της 27ης Νοεμβρίου με την Μπενφίκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ξεχωρίζει, αφού θα κρίνει ουσιαστικά το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού, όμως οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με συνέπεια στις προσεχείς εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.

Οι πρωταθλητές έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να διατηρήσουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις ομάδες που έπονται στο βαθμολογικό πίνακα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του πρώτου μισού της Super League και ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες για το απόλυτο των βαθμών.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή (22/11), όπου οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν μία πειστική εμφάνιση και φυσικά την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτό είναι και το "στοίχημα" του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται και εκτός έδρας όπως μέσα στο Φάληρο.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο (30/11) και Λεβαδειακό (7/12), ενώ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής η πειραϊκή ομάδα θα ταξιδέψει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (13/12), ίσως στο δυσκολότερο ματς μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, όταν και οι νταμπλούχοι θα φιλοξενήσουν το νεοφώτιστο Θρασύβουλο (21/12).

Ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί άνετα να κάνει το 5Χ5 και να παραμείνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Το "κλειδί" για την επίτευξη αυτού του εφικτού στόχου είναι αναμφίβολα τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή και Λάρισα, στα οποία η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει την τάξη σε ό,τι αφορά την εκτός έδρας παρουσία της.

Στα γραφεία ο Κόκκαλης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, επέστρεψε από την Αμερική, είδε την πειραϊκή ομάδα να επικρατεί επί του ΠΑΟΚ με 2-0 από τη σουΐτα του στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το μεσημέρι της Τρίτης (18/11) έδωσε το "παρών" στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, όπως συνηθίζει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα της ΠΑΕ, καθώς το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από τα δρώμενα του συλλόγου.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Τρίτη (18/11) έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωΐ της Τετάρτης (19/11, 11:30) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

*Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια θα επισκεφθεί την Τετάρτη (19/11) και ώρα 12:30, αντιπροσωπεία του συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας, καθώς και διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τα χρώματα του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ