ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο εδώλιο ο Λιονέλ Μέσι

Στο εδώλιο ο Λιονέλ Μέσι

Ο δικαστής του Γκαβά απέρριψε την έφεση του Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, θα αναγκαστεί να παραστεί σε δίκη για φοροδιαφυγή.

Ο δικαστής του διαμερίσματος Γκαβά στη Βαρκελώνη απέρριψε την έφεση του Λιονέλ Μέσι για τα τρία αδικήματα της φοροδιαφυγής που κατηγορείται με την έννοια ότι θα μπορούσε να "είχε λάβει γνώση των δραστηριοτήτων" του πατέρα του, Χόρχε Οράσιο Μέσι, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπός του και έχει επωμιστεί όλη την οικονομική δραστηριότητα του ποδοσφαιριστή.

Ο δικαστής απέρριψε επίσης την πρόταση του Λιονέλ Μέσι να καταθέσουν σαν μάρτυρες οι Αλφόνσο Νεμπότ, ο δικηγόρος Άνχελ Χουάρεθ και ο διευθυντής της επιτροπής διαχείρισης ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανλεϊ, αντιλαμβάνοντας τις καταθέσεις τους ως μη σχετικές.

Αν και ο Εισαγγελέας υποστήριξε την έφεση που κατατέθηκε από τον Λιονέλ Μέσι με την δικαιολογία ότι "δεν υπάρχουν ενδείξεις για την παράβαση κανενός αδικήματος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή", ο δικαστής αντιλήφθηκε ότι είναι μία "άποψη υποκειμενική" ότι ο Μέσι ήταν στο "περιθώριο της οικονομικής, και δικονομικής διαχείρισης των εσόδων που γεννούσε η δραστηριότητά του".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ