ΠΑΟΚ

Στο επίκεντρο ο Μασμανίδης

Στο επίκεντρο ο Μασμανίδης
Μασμανίδης

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ με αφορμή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιάννης Μασμανίδης

Ο ομογενής επιθετικός που αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ έχοντας συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα και ο ίδιος είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειωθεί ότι θέλανε να εντάξουν τον Μασμανίδη από τώρα αν είναι δυνατόν στην σύνθεση της ομάδας διαφορετικά να έρθουν από τώρα σε συμφωνία μαζί του για το καλοκαίρι.

Κι ενώ την περίοδο αυτή εξαιτίας της διακοπής της Μπουντεσλίγκα η Αρμίνια βρίσκεται σε μίνι προετοιμασία στην Ισπανία το εμπόδιο που φαίνεται να προκύπτει έχει να κάνει με το ενδιαφέρον από πλευράς μίας άλλης ομάδας για τον ομογενή μεσοεπιθετικό και πιο συγκεκριμένα της Καρλσρούη.

Στα συν βέβαια του ΠΑΟΚ το θέλω του Μασμανίδη. Ο ίδιος εξάλλου το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε κρύψει σε δηλώσεις του ότι από μικρός υποστήριζε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε βρεθεί αντιμέτωπός της σε φιλικό παιχνίδι με την Αρμίνια στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ κι όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στα πλαίσια της περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζουν με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις σχετικά με τους δύο Πορτογάλους που έχει εντοπίσει ο Σάντος. Ενός αμυντικού και ενός χαφ χωρίς να αποκλείεται το όλο θέμα να κλείσει από μέρα σε μέρα.

Στα αγωνιστικά με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (11:30) συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι (12/01) με την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας. Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης αυτή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, εκτός από τους Αραμπατζή και Βαγγελή, οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ