ΠΑΟΚ

Στο επίκεντρο ο Σάλμον

Στο επίκεντρο ο Σάλμον
Σάλμον

Ο Γκλεν Σάλμον είναι ο εκλεκτός διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, για την γραμμή κρούσης

Το θέμα του επιθετικού ανέλαβε να χειριστεί ο Κούλης Αποστολίδης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει ήδη εντοπιστεί, φέρεται να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα της Ολλανδίας με αυτό να είναι ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός Γκλέν Σάλμον.
Σύμφωνα πάντα με ότι έχει διαρρεύσει έχει ήδη κατατεθεί πρόταση και αναμένεται απάντηση ίσως και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που αν πει το ναι θα κληθεί άμεσα να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας που όπως είναι γνωστό ξεκινάει στις 18:00 την Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Από την Μπρέντα στην Μπρέντα
Ο Σάλμον γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ για να εγκατασταθεί το 1998 στην Ολλανδία όταν και πήρε μεταγραφή στην Μπρέντα όπου παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2001-02. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκρόνινγκεν όπως αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια αφού στα μέσα της περσινής περιόδου επέστρεψε στη Μπρέντα και παράλληλα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις αφού σε 10 συμμετοχές πέτυχε οκτώ γκολ.

Θαυμάστε ένα πανέμορφο γκολ του Νοτιοαφρικάνου, καθώς και στιγμές αποθέωσης με το σύνθημα "Glen, glen glennie salmon"





Σειρά ο επιτελικός χαφ
Στη συνέχεια και αφού κλείσει το θέμα του επιθετικού Ζαγοράκης και Παράσχος συμφώνησαν ότι αμέσως μετά θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για τον επιτελικό χαφ για τη μεσαία γραμμή. Και στην περίπτωση αυτή έχουν εντοπισθεί κάποιοι παίκτες για τους οποίους θα γίνουν διερευνητικές προτάσεις ώστε να φανούν οι προθέσεις τους ότι αφορά το οικονομικό.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εκτός των δύο περιπτώσεων και κάποια ακόμη. Μέχρι την στιγμή αυτή πάντως όμως δεν έχει γίνει γνωστό για το ποια θέση πρόκειται, το πιο πιθανό όμως να είναι επιθετικός.

Παρελθόν ο Γιασεμάκης
Παρελθόν αποτελεί από χθες το πρωί από το δυναμικό του ΠΑΟΚ ο Γιασεμάκη Γιασεμής μετά από συζητήσεις 2 ωρών του εκπροσώπου του με τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Με βάση την συμφωνία που επιτεύχθηκε ο διεθνής Κύπριος επιθετικός θα εισπράξει το ποσό των 80.000 ευρώ άμεσα και θα πάρει επιταγές για το υπόλοιπο των 161.000 ευρώ ενώ το πρωί της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί η λύση της συνεργασίας με τις υπογραφές στα απαραίτητα έγγραφα.

Εγκωμίτης και Φουτσίνι
Εν τω μεταξύ πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Γιώτη Εγκωμίτη βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την περίπτωση του επίσης διεθνή Κύπριου όπως όλα δείχνουν να κλείνει την Δευτέρα. Την ίδια μέρα αναμένεται να τακτοποιηθεί και η εκκρεμότητα προς τον Αρμάντο Φουτσίνι. Η κίνηση του τελευταίου να απευθυνθεί στη FIFA ενόχλησε τους επιτελείς του «Δικεφάλου» που την Δευτέρα είναι να του κατατεθούν τα 80.000 ευρώ που του οφείλονται.

Πρώτη με κόσμο και χωρίς Τόργκελε
Ιδιαίτερα δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00 την Δευτέρα στην πρώτη του Γιώργου Παράσχου και των ποδοσφαιριστών του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με τα μηνύματα που έχουν ληφθεί αν όχι όλες οι περισσότερες θύρες θα είναι ανοιχτές ώστε να φιλοξενήσουν τις χιλιάδες των φιλάθλων της ομάδας που θα θελήσουν να δώσουν το παρών.

Απών από την πρώτη θα είναι εκτός του νεαρού Γλύκου και ο Τόργκελε που ζήτησε και πήρε άδεια για να συνεχίσει τις συζητήσεις του με τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στη δύναμή τους.

Όσο για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς αυτή συνεχίστηκε και χθες με ιδιαίτερα ικανοποιητικό ρυθμό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει περάσει κατά πολύ τις 5.000.

Τέλος κι όσον αφορά την διεξαγωγή των φιλικών του Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας η διοίκηση της ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία και με την ιταλική Λιβόρνο για τις 7 Αυγούστου μετά τις Βαγιαδολίδ και Πάρμα.































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ