ΠΑΟΚ

Στο Ηράκλειο για δύο

Στο Ηράκλειο για δύο
τσιριλο

Μετά τον ούγγρο Ζολτ Λάσκο άλλοι δύο συμπατριώτες του βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Βάσκο και Μπάλοκ

Η παρουσία των Βάσκο της Ουίπεστ και Μπάλοκ της ΜΤΚ στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ουγγαρίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης αποτέλεσε και την βασική αιτία του ταξιδιού του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Παράσχου, με τους Κώστα Ιωσηφίδη κι Κούλη Αποστολίδη για να τους παρακολουθήσουν από κοντά.
Τους Βάσκο και Μπάλοκ είδε αγωνιζόμενους ο Κώστας Ιωσηφίδης και μάλιστα ως αντιπάλους για το ουγγρικό πρωτάθλημα σημειώνοντας στο καρνέ του τα δυο ονόματα για τα οποία και ενημέρωσε τόσο τον Γιώργο Παράσχο όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Η θετική εισήγηση από πλευράς του για απόκτησή του είχε σαν αποτέλεσμα τα ονόματά των Μαγυάρων να συζητηθούν στην προχθεσινή σύσκεψη της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία και να αποφασιστεί να γίνει το ταξίδι στην Κρήτη.

Όσο για το ποιοι είναι οι δύο; Ο Τάμας Βάσκο που είναι και βασικά ο ποδοσφαιριστής από τους δύο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου του 1984, αγωνίζεται στην Ούιπεστ και έχει 3 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας με την θέση του να είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά το στοιχείο που διαθέτει και τράβηξε την προσοχή του Κώστα Ιωσηφίδη ήταν η ταχύτητα που διαθέτει και η αποτελεσματικότητα του στο ψηλό παιχνίδι.

Όσο για τον Μπέλα Μπάλοκ είναι γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου του 1984, έχει 5 συμμετοχές στην Εθνική Ουγγαρίας και αγωνίζεται στην ΜΤΚ κι αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Κι αν κατά κύριο λόγο η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα είναι στραμμένη στον Βάσκο δεν θα αδιαφορήσουν για τον Μπάλοκ την περίπτωση του οποίου θα εξετάσουν με μεγαλύτερη προσοχή στην περίπτωση που το φλερτ με τον Μπρούνο Τσιρίλο που αποτελεί πρώτη επιλογή δεν καταλήξει σε γάμο.

Ο Τσιρίλο δεν αποκλείεται να απαντήσει ακόμα και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο δύο χρόνων έναντι του 1 εκ. ευρώ. Παράλληλα στον "Δικέφαλο" αναμένουν το τι μέλλει γενέσθαι στην ΑΕΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς κι αν θα μείνει ελεύθερος αλλά και στον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Ταραλίδη.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ