ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Ηράκλειο για την πρόκριση

Στο Ηράκλειο για την πρόκριση
ατρομητος πανηγυρικη

Με το πλεονέκτημα του 3-1 του πρώτου αγώνα και στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα παίξει ο Ατρόμητος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Ηράκλειο και ο Γκιγιέρμο Όγιος επέλεξε τους:Μιχαηλίδη, Ανδρούτσο, Κατεμή, Γελαδάρη, Ολιβέιρα, Ανατολάκη, Γεωργίου, Ρόβα, Κορακάκη, Σκοπελίτη, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Περόνε, Τρέχο, Τσίγκα, Αποστολόπουλο, Λε, Κριπιντίρη.
Στην προπόνηση ο Στέργος Μαρίνος για πρώτη φορά ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και προπονήθηκε σε πιο έντονους ρυθμούς. Ο Ρομπέρτο Μερίνο σήμερα έκανε πισίνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αύριο θα γυμναστεί πιο έντονα και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μία μέτρηση η οποία θα δείξει κατά πόσο θα είναι έτοιμος για βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ατρόμητου θα γυμναστούν αύριο στις 12 και αργότερα θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Η αποστολή θα επιστρέψει το μεσημέρι της Πέμπτης εξαιτίας της πανελλαδικής απεργίας που επηρεάζει τις αερομεταφορές και θα οδηγηθεί κατευθείαν για προπόνηση.

* Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο Δημήτρης Ιωάννου που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ