ΑΡΗΣ

Στο Καρπενήσι αναμένοντας Παπαστεριανό

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Στο Καρπενήσι βρίσκεται η αποστολή του Άρη και το απόγευμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη έρχεται ο Eμμανουήλ Παπαστεριανός

Η συνάντηση της χθεσινής βραδιάς με τον 24χρονο μέσο παρουσία του εκπροσώπου του ουσιαστικά έφερε και την προφορική συμφωνία με το μόνο που απομένει να είναι οι υπογραφές του συμβολαίου.


Αυτές θα γίνουνε από την στιγμή που ο Παπαστεριανός μείνει ελεύθερος και τυπικά από τον Ηρακλή μετά την χθεσινή εκδίκαση της προσφυγής του από την επιτροπή της ΕΠΟ.


Στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έδειξε περισσότερο από τους υπόλοιπους μνηστήρες του Παπαστεριανού το πόσο πραγματικά τον θέλει κι έτσι πέτυχε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ στις 8:00 και μισή ώρα νωρίτερα από την αρχική ώρα αναχώρησης η αποστολή του Άρη αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22 Ιουλίου το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Τσιώλης όπως ανακοίνωσε χθες μετά την πρωινή προπόνηση την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σακάτα, Σολτάνι, Τόχα, Αγγελούδης, Αγτζίδης, Βανγκέλι, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διούδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κατίδης, Κοτσώνης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σηφάκης, Κουρέλας, Καράδαης, Γιώρης (οι τρεις τελευταίοι από την Κ20) και ο υπό δοκιμή Στέλιος Τσοκάνης από την Αναγέννηση Επανομής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κριστιάν Πορτίγια και Ευθύμης Κουλουχέρης στους οποίους δόθηκε δεκαήμερη άδεια για να βρούνε ομάδα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Χρήστο Αραβίδη αλλά και τον Κώστα Μενδρινό που είναι επίσης εκτός πλάνων του Τσιώλη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσο τέλος για τον Κάρλος Τόχα; Ο Κολομβιανός μέσος μπορεί να ακολούθησε σήμερα όπως αναμενότανε την αποστολή στο Καρπενήσι ωστόσο παραμένει ανοιχτό το μέλλον του στο ρόστερ.

Τέλος ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο για τον Τσιώλη είναι η απόκτηση του βασικού επιθετικού με το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου να επανήλθε στο τραπέζι δεδομένου ότι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη δεν δείχνει να προτιμάει την περίπτωση του 22χρονου Ισπανού Ιβάν Μπολάδο της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ