ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Μιχαηλίδης

Στο Καρπενήσι ο Μιχαηλίδης
Μιχαηλίδης

Στην αποστολή του Ατρόμητου που βρίσκεται στο Καρπενήσι ενσωματώθηκε και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Η άδεια που είχε πάρει ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου έληξε και έτσι το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Την Τετάρτη(19:00) εξάλλου θα διεξαχθεί ένα ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι με χαρακτήρα διτέρματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που επίσης προετοιμάζεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο.
Φυσικά, τα ημίχρονα θα είναι μικρότερης διάρκειας, 30-35 λεπτών έκαστο και θα υπάρχουν απεριόριστες αλλαγές. Στο μεταξύ, μία κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο έχει ο Μπρίτο, ο οποίος όμως ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, ενώ ο Βασίλης Ρες ακολουθεί θεραπεία.

Χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου ξεκουράστηκαν παρακολουθώντας τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσεχίας (1-1).

Στο ματς αυτό αγωνίστηκε βασικός ο νεαρός αμυντικός Μιχάλης Κύργιας. Στο μεταξύ πολλές είναι οι προτάσεις που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ Ατρόμητος για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των παικτών που δεν έχουν μεταβεί με την αποστολή στο Καρπενήσι.

Πρόκειται για τους Μελά, Τσιπλάκη, Κατσίφα, Κωνσταντίνου και τον νεαρό τερματοφύλακα, Παπαδόπουλο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Περαμαϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Αγγελόπουλος, θα επιστρέψει από το Καρπενήσι την Πέμπτη για να αρχίσει τις τελικές επαφές με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει πρόθεση ενδιαφέροντος για τους ποδοσφαιριστές.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ